Minun alueeni
Apu

LTR: Ostolaskun tallennus ei onnistu

tekijä Jesse Putkonen

Ostolaskun tallennus ei onnistu vaan herjaa laskua tallennettaessa punaisella jotain. Mitä teen?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Jesse Putkonen
VISMA

tekijä Jesse Putkonen

Tämä voi aiheutua siitä, että LTR-L7 rajapinta on jumiutunut. Tavallisesti herja tällaisessa tapauksessa on jompi kumpi alla olevista, mutta se voi ilmetä muussakin muodossa: 

1. [ERP] saveSplittedRows: Critical error - unable to initialize Liinos6-environment (3)!

Tietojen tallennus epäonnistui!

2. [ERP] saveState: Laskun tilapäivitys epäonnistui! Invalid advise flags

 

Jos olette sovelluspalveluasiakas, niin ottakaa yhteys sovellustukeen. Jos LTR on asennettu muualle kuin Visman sovelluspalveluun, voi seuraavia toimenpiteitä yrittää rajapinnan uudelleenkäynnistämiseksi. 

 

1. Ota yhteys palvelimelle jonne rajapinta on asennettu (yleensä L7 -palvelin).

2. Avaa IIS (Internet Information Services (IIS) Manager) > Application Pools > valitse hiiren oikealla VismaLtrService > paina stop.

png.png

 

2.1 Varmista rajapinnan lisäasetuksista seuraava kohta. Jos arvo on "false" niin vaihda arvoksi "true". Asetus auttaa välttämään rajapinnan jumiutumista. 

pasted image 0 (7).png

 

3. Katso Task Managerista, että rajapintaprosessit sammuvat, eli ei ole enää VXL6LOGIC.EXE prosesseja. Jos on, niin hiiren oikealla ja End Process.

pasteimage.png

 

4. Käynnistä palvelimen L7-client hiiren oikealla Run as Administrator. Tällä varmistetaan että palvelimen L7 client on ajan tasalla. Kun kirjautumisikkuna tulee, niin L7:n voi sulkea.

5. Tämän jälkeen IISistä voi tuon VismaLtrServicen käynnistää hiiren oikealla ja start. Tämän jälkeen voi testata jotakin rajapintayhteyden ottavaa toimintoa, esim. ostolaskujen kierrätyksessä laskun tallentamista "Tallenna ja pysy laskulla."

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.