peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

LTR ja VLS - lisenssin aktivointi

(updated by Hannu Turunen VISMA ‎25-01-2018 15:26 )

Saimme viestin että helmikuisen LTR-version päivityksen jälkeen VLS-lisenssin aktivointi muuttuu pakolliseksi. Miten VLS-lisenssi aktivoidaan?

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: LTR ja VLS - lisenssin aktivointi

(updated by Hannu Turunen VISMA ‎25-01-2018 14:31 )
  • Ohjeet löytyvät alta liitteenä.

 

Ensimmäinen askel on tarkistaa onko LTR:ssä jo VLS-lisenssi käytössä. Sen näkee admin-käyttäjänä > Käyttäjähallinta ja järjestelmäasetukset > Asetukset > Järjestelmäasetukset > tarkasta onko VLS-asiakasnumero ja aktivointiavain syötetty. Mikäli alalaidassa näkyy lisäksi "vapauta lisenssi" - nappi, on lisenssi jo aktivoitu (ks. alla olevan kuvan alalaita).

 

Mikäli tiedot puuttuvat niin seuraava askel on tarkastaa vanhoista sähköposteista onko teille lähetetty jo aiemmin VLS-asiakasnumero ja aktivointiavain. Mikäli näitä ei löydy, voi niitä tiedustella sähköpostitse osoitteesta:

 

orderoffice (at) visma.com

 

Kun asiakasnumero ja aktivointiavain ovat tiedossa, syötetään ne Järjestelmäasetuksiin ja painetaan sen jälkeen "Aktivoi lisenssi palvelimelta". Menee hetki ja pian pitäisi tulla huomautus onnistuneesta lisenssin hausta ja aktivoinnista.

 

Mikäli Aktivoi - nappia ei näy, tarkastakaa että "Ohita versiotarkistus kirjautumisessa" on asennossa ei ja tallentakaa kertaalleen siten että asiakasnumero ja aktivointiavain on syötettynä. Sivun voi tallennuksen jälkeen vielä ladata kertaalleen uudelleen F5 - näppäimellä jos nappi ei näy.

 

HUOM: Myös Visman Sovelluspalvelua käyttävien asiakkaiden tulee tarkistaa VLS-lisenssin tila ja aktivoida tarvittaessa!

 

Ohessa vielä kuva aktivoinnista:

 vls.jpg