Minun alueeni
Apu
Anonymous
Entinen jäsen

Laskun tulostus

tekijä Anonymous

Hei!

 

Törmäsimme seuraavaan ongelmaan laskujen tulostuksessa, kun L7 päivitettiin meillä uuteen versioon. Vanhassa versiossa laskut tulostuivat koelaskuiksi ja virallisiksi laskuiksi siinä järjestyksessä kun ne olivat järjestelmään syötetty. Eli esimerkiksi meidän tapauksessa järjestys muodostui päänumeron ja alanumeron mukaan nousevasti. Tässä uudessa versiossa on mahdollista valita laskujen tulostuksessa haettujen tilauksien järjestys vain yhden kriteerin mukaan, eli esim. tilaajan tai alanumeron. Näytöllä tässä vaiheessa kaikki laskut järjestyvät halutun kriteerin mukaan, mutta kun aloittaa koeajon, koelaskut tulostuvat ihan sattumanvaraisessa järjestyksessä näytölle. Miksi kone sotkee valitun järjestyksen? Tämä hidastaa paljon laskujen tarkistusta, sillä vertaamme vielä aina koelaskun lähetteeseen, jolla lasku on laskutettu. Esimerkiksi kerralla saattaa olla laskutuksessa useita kymmeniä lähetteitä, joita sitten joutuu pläräämään, että löytää koelaskun kanssa sopivan. Kiitos jo etukäteen vastauksesta, toivottavasti tähän löytyy joku ratkaisu.

3 VASTAUSTA3

tekijä Joonas Puputti

Moi,

 

Laskujen tulostus tulostaa laskut asiakasnumerojärjestyksessä. Työnumerojärjestyksen saa käyttöön, jos laskutuksen viimeisellä sivulla otetaan pois yhdistely-ruksi.


Rivit voi laskujen tulostuksen asetuksissa laittaa tulostumaan tuotekoodijärjestyksessä tai kirjausjärjestyksessä.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Moi,

 

Kiitos avusta! Nyt saatiin toimimaan. Tämä kuitenkin taitaa olla sellainen asetus, joka pitää muistaa itse joka kerta ottaa pois? Eli tätä yhdistely-ruksulaa ei ilmeisesti saa pysyvästi pois? 

tekijä Joonas Puputti

Moi,

 

Hyvä, että saitte toimimaan! Tämä on tosiaan sellainen asetus, jota ei saa pysyvästi otettua pois.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.