peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Miksi en saa lisättyä työmaalle urakkaa?

(updated by Hannu Turunen VISMA ‎08-12-2017 11:02 )

Olen Visma Työmaarekisterissä > Työmaan Urakat - sivulla. En saa yrityksistäni huolimatta lisättyä urakkanumeroa työmaalle jotta pääsisin lisäämään urakkasopimuksia. Missä vika?

 

tmr1.jpg

 

 

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: Miksi en saa lisättyä työmaalle urakkaa?

(updated by Hannu Turunen VISMA ‎11-12-2017 09:29 )

Työmaan urakat - sivu uudistui urakoiden ja urakkasopimusten osalta 2016 aikana. Aiemmin näytettiin aina kaikki urakat ja urakkasopimukset. Tämä aiheutti kuitenkin hitausongelmia kun urakoita ja sopimuksia oli satoja.

 

Nyt oletuksena näytetään ensimmäiset 30 urakkaa. Mikäli yhtään urakkaa ei ole vielä työmaalla, näkyy vain otsikko- ja hakukentät sekä Lisää - nappi. Urakka lisätään painamalla ensin Lisää - nappia jolloin ilmestyy uusi rivi. Riville syötetään urakkanumero. Projekti ja alanro - kentät osaavat ehdottaa pääjärjestelmän urakoita kun niihin syötetään numeron tai nimen osa. Prosenttimerkki toimii jokerina haussa.

 

Versiosta 1736 eteenpäin hakukenttiä ei enää näytetä mikäli yhtään urakkaa ei ole vielä lisätty. Tämä estää sekaantumisen mahdollisuuden ja siten ongelman syntymisen.

 

Samoin urakkasopimuksia ei oletuksena näy ellei ruksaa jotain urakkaa. Kaikki urakat saa LTR:n asetuksista oletuksena ruksatuksi; admin-käyttäjänä > Käyttäjähallinta ja järjestelmäasetukset > Asetukset > Yrityskohtaiset asetukset > valitse yritys > Työmaarekisteri > Työmaan urakat / Valitse automaattisesti kaikki urakat > Kyllä.

 

Samoin poimitut laskut näytetään vain jos ruksaa urakan ja urakkasopimuksen. Huomioi myös raportointikausi, esim. Kaikki vs. 10 / 2017

 

Ohessa vielä selventävä kuva urakan lisäämisestä Lisää - napilla.

 

tmr2.jpg