peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Miksi pankin kautta noudetuissa Finvoice verkkolaskuissa ei tule alirivit eivätkä laskujen pdf-kuvat

tekijä Tarja Lagerstedt

Miksi pankin kautta noudetuissa Finvoice -verkkolaskuissa ei tule alirivit eivätkä laskujen pdf-kuvat?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Tarja Lagerstedt
VISMA

tekijä Tarja Lagerstedt

Finvoice-verkkolaskussa voi olla ns. alirivejä (SubInvoiceRow-elementit) tai erittelyrivejä (SpecificationDetails-elementit). SubInvoiceRow-elementti on tarkoitettu laskuriveistä muodostettujen yhteenvetorivien esittämiseen. SubInvoiceRow:n avulla voidaan helpottaa laskun tarkastamiskäsittelyä laskun visualisoinnin yhteydessä. Elementin käyttötapa riippuu kuitenkin laskuttajasta. SpecificationDetails-elementit sisältävät yleensä toimialakohtaisia erittelytietoja.

SubInvoiceRow- ja SpecificationDetails-elementtejä ei käsitellä Visma L7:ssä Finvoice-verkkolaskujen sisäänluvussa. Ko. elementeillä ei ole kirjanpidollista vaikutusta, mutta niillä saattaa olla merkitystä esimerkiksi laskun tarkistuksessa.

Visma L7 -pankkiyhteydellä noudetut finvoice-verkkolaskusanomat eivät sisällä laskun pdf-kuvaa. Jos SubInvoiceRow- ja SpecificationDetails-elementtien tiedot ovat teille välttämättömiä, suosittelemme siirtymistä Visma Autoinvoicen (Maventan) käyttöön. Tässä palvelussa muodostetaan pdf-kuvat kaikista laskuista, myös finvoice-laskuista, ja siten ko. elementtien tiedot näkyvät laskun pdf-kuvassa.

Myös L7 pystyy muodostamaan sanomasta PDF-kuvan. Asetus annetaan Ostolaskut | Asetukset | Ohjaukset, OSAAPU2 -parametrillä. Kts. lisää Ostoreskontran Käyttöönottomanuaali. 

Huomioithan, että esim. Maventa pystyy toimittamaan laskuttajan alkuperäisen laskun PDF-kuvan, jos laskuttaja on sen lähettänyt operaattorilleen. Samoin myös erilliset laskun liitteet tulevat sanoman mukana