peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Miksi sovellus ei avaudu ruudulle näkyviin? (näkymäasetusten poisto)

Sovellus käynnistyy ilman virheilmoituksia, mutta sen ikkunaa ei tule näytölle. Samalla työasemalla eri L7:n käyttäjätunnuksella avautuu normaalisti.

1 VASTAUS

Viite: Miksi sovellus ei avaudu ruudulle näkyviin? (näkymäasetusten poisto)

Kun sovelluksen tai sen ikkunan kokoa sekä paikkaa näytöllä muutetaan tallentuvat työasema- ja resoluutiokohtaisesti tiedot ikkunan koosta ja paikasta näytöllä parametrikantaan. Sieltä ohjelma käy seuraavassa käynnistyksessä lukemassa asetukset ja ikkuna sijoitetaan näytölle niiden mukaan. Joissain tilanteissa parametrikannassa olevat tiedot voivat olla väärin ja sovellusta yritetään avata siinä tapauksessa näytön ulkopuolelleL7 8.0 versiosta alkaen näyttöasetusten poiston pystyy jokainen käyttäjä tekemään itse suoraan sovelluksen käynnistyskuvakkeen oikean alareunan i-pallosta klikkaamalla.

Toiminto löytyy sovelluksen lisätiedot ruudun punaisen ruksin takaa.

Vahvista vielä poisto sen mukaan mitä haluat poistettavaksi.

Joskus kadonneen sovelluksen saa palautettua näkyviin myös Windowsin tehtäväpalkista hiiren kakkospainikkeella avautuvasta valikosta

Move valinnnalla ja nuolinäppäintä oikealle tai vasemmalle painamalla saa myös joissain tapauksisa raahattua kadonneen sovellusikkunan takaisin ruudulle näkyviin.