peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted

Mitä eroa on myyntiriveillä ja suoritteilla?

 
1VASTAUS1

Viite: Mitä eroa on myyntiriveillä ja suoritteilla?

Työnohjauksessa on mahdollista kirjata pääjärjestelmään myyntirivejä kahdella eri tavalla; myyntiriveinä tai suoritteina. Näiden käytössä on kuitenkin eroavaisuuksia jotka on hyvä tietää.

Suoritteita voi syöttää joko työtapahtumien kautta tai sitten työnohjauksessa tehtävien kautta. Suoritteet tulee hyväksyä esimiehen toimesta ennenkuin ne siirtyvät laskutukseen, ellei tätä ole automatisoitu. Suoritteista saa raportointiportaalin kautta päivä-/projekti-/tilaus-/henkilö- yms. kohtaisia raportteja. Suoritteita ei saa (toistaiseksi) kopioitua tilausta kopioidessa.

Myyntirivejä voi syöttää ainoastaan suoraan työlle. Myyntirivien kautta aukeaa monipuolisemmat mahdollisuudet rivien syöttämiseen kuten konfiguraattori, tuotehistoriasta poiminta ja kuvallinen tuoterekisteri. Myyntirivien sarakekonfiguraatio on huomattavasti monipuolisempi kuin suoritteiden. Myyntirivien sarakkeet saa parametroitua työtyyppikohtaisesti. Myyntirivit saa kopioitua tilausta kopioidessa. Myyntirivit eivät yleensä kohdistu henkilölle.