peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
MODERATOR

Miten estetään yritysrekisterin pankkitietojen muokkaaminen?

 Miten lukitaan yritysrekisterin pankkitiedot niin, että käyttäjä ei pysty muokkaamaan tai lisäämään pankkitiliä toimittajan/asiakkaan takana? Käyttäjän tulee kuitenkin päästä tekemään muita muutoksia yritysrekisteriin.

1VASTAUS1
Highlighted
MODERATOR

Vastaus: Miten estetään yritysrekisterin pankkitietojen muokkaaminen?

Tiedostoylläpito/ Oikeuksien ylläpito --> Oikeudet-välilehti --> lisää 'Aloita uusi'-painikkeella oikeus ACCOUNTEDIT. Selitteeksi anna esim. Pankkitilien ylläpito-oikeus.


Lisää Lukot-välilehdellä 'Aloita uusi'-painikkeella lukko ACCOUNTEDIT. Selitteeksi esim. Pankkitilien lukko. Anna lukkoon tarvittava ACCOUNTEDIT-oikeus 'Lukkoon tarvittavat oikeudet'-lokeroon nuoli-painikkeella.

 

 

Anna Käyttäjien ja profiilien ylläpito-sovelluksessa kirjoitusoikeus niille käyttäjille, jotka saavat muokata yritysrekisterin pankkitietoja. Anna vastaavasti Luku-oikeus niille käyttäjille, jotka saavat vain katsella tietoja. Jos jätät oikeus-kentän tyhjäksi, käyttäjällä ei ole pääsyä ollenkaan yritysrekisterin pankit-nappulan taakse (nappula on harmaana). Oikeuksiin tehdyt muutokset näkyvät, kun käyttäjä kirjautuu uudelleen L7:aan.