peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
MODERATOR

Miten estetään yritysrekisterin pankkitietojen muokkaaminen?

 Miten lukitaan yritysrekisterin pankkitiedot niin, että käyttäjä ei pysty muokkaamaan tai lisäämään pankkitiliä toimittajan/asiakkaan takana? Käyttäjän tulee kuitenkin päästä tekemään muita muutoksia yritysrekisteriin.

1VASTAUS1
Highlighted
MODERATOR

Vastaus: Miten estetään yritysrekisterin pankkitietojen muokkaaminen?

Tiedostoylläpito/ Oikeuksien ylläpito --> Oikeudet-välilehti --> lisää 'Aloita uusi'-painikkeella oikeus ACCOUNTEDIT. Selitteeksi anna esim. Pankkitilien ylläpito-oikeus.


Lisää Lukot-välilehdellä 'Aloita uusi'-painikkeella lukko ACCOUNTEDIT. Selitteeksi esim. Pankkitilien lukko. Anna lukkoon tarvittava ACCOUNTEDIT-oikeus 'Lukkoon tarvittavat oikeudet'-lokeroon nuoli-painikkeella.

 

 

Anna Käyttäjien ja profiilien ylläpito-sovelluksessa kirjoitusoikeus niille käyttäjille, jotka saavat muokata yritysrekisterin pankkitietoja. Anna vastaavasti Luku-oikeus niille käyttäjille, jotka saavat vain katsella tietoja. Jos jätät oikeus-kentän tyhjäksi, käyttäjällä ei ole pääsyä ollenkaan yritysrekisterin pankit-nappulan taakse (nappula on harmaana). Oikeuksiin tehdyt muutokset näkyvät, kun käyttäjä kirjautuu uudelleen L7:aan.