peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Miten lähetän maksuaineiston uudestaan pankkiin?

Autopay on hylännyt maksuaineiston. Aineisto ei sisällä mitään virheitä mutta ilmeisesti on verkkoyhteyksissä ollut ongelmia ja aineistoa ei ole saatu lähtemään pankkiin. Kun yritetään lähettää maksuaineiston uudestaan pankkiin, tulee aineistolle "punainen" lippu ja aineiston oikealla reunalla näkyy virheviestin joka viittaa siihen että täsmälleen sama aineisto jo olisi vastaanotettu. Miten saadaan aineiston lähtemään uudestaan Autopay sivulle?

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: Miten lähetän maksuaineiston uudestaan pankkiin?

(updated by Anders Willman VISMA ‎20-04-2018 10:29 )

Autopay tosiaan huomaa jos yritetään kaksi kertaa lähettää samaa aineistoa L7:sta, eikä aineistoa saa sitten lähetettyä pankkiyhteys sovelluksesta.

Autopay puolella on kuitenkin mahdollista sallia uudelleenlähetystä. Se tapahtuu niin että valitaan Hallinta välilehdeltä se pankkitili mistä maksuaineistoa on yritetty maksaa ja sen oikealla puolella "Muokkaa" nappia. Ruudun alareunaan tulee "Salli uudelleenlähetys" nappi aktiiviseksi ja sitä valitaan. Syötetään se päivämäärä jolloin aineistoa alunperin on yritetty maksaa (jos on kuluva päivä pitää ensiksi valita eilinen päivä ja sen jälkeen valita kuluva päivä uudestaan) ja klikataan sen jälkeen uudestaan kohtaan "Salli uudelleenlähetys".

Tämän jälkeen voidaan mennä L7:aan, vaihtaa maksuaineistolle lipun väriä vihreäksi ja lähettää aineiston uudestaan pankkiin.

Tässä vaiheessa voi Autopay kuitenkin vaatia sen että joku hyväksyy maksun Autopay puolella ennen kuin se lähtee pankkiin. Tämä sen takia että kyseessä voi olla "Mahdollinen kaksoiskappale".

HUOM! Varmista ettei aineisto ole lähtenyt pankkiin ennen kuin sallit uudelleenlähetystä ettei sama maksu lähde tuplasti eteenpäin.