Minun alueeni
Apu

Miten lähetän maksuaineiston uudestaan pankkiin?

tekijä Anders Willman

Autopay on hylännyt maksuaineiston. Aineisto ei sisällä mitään virheitä mutta ilmeisesti on verkkoyhteyksissä ollut ongelmia ja aineistoa ei ole saatu lähtemään pankkiin. Kun yritetään lähettää maksuaineiston uudestaan pankkiin, tulee aineistolle "punainen" lippu ja aineiston oikealla reunalla näkyy virheviestin joka viittaa siihen että täsmälleen sama aineisto jo olisi vastaanotettu. Miten saadaan aineiston lähtemään uudestaan Autopay sivulle?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Anders Willman
VISMA

tekijä Anders Willman (Päivitetty ‎20-04-2018 10:29 tekijä Anders Willman VISMA )

Autopay tosiaan huomaa jos yritetään kaksi kertaa lähettää samaa aineistoa L7:sta, eikä aineistoa saa sitten lähetettyä pankkiyhteys sovelluksesta.

Autopay puolella on kuitenkin mahdollista sallia uudelleenlähetystä. Se tapahtuu niin että valitaan Hallinta välilehdeltä se pankkitili mistä maksuaineistoa on yritetty maksaa ja sen oikealla puolella "Muokkaa" nappia. Ruudun alareunaan tulee "Salli uudelleenlähetys" nappi aktiiviseksi ja sitä valitaan. Syötetään se päivämäärä jolloin aineistoa alunperin on yritetty maksaa (jos on kuluva päivä pitää ensiksi valita eilinen päivä ja sen jälkeen valita kuluva päivä uudestaan) ja klikataan sen jälkeen uudestaan kohtaan "Salli uudelleenlähetys".

Tämän jälkeen voidaan mennä L7:aan, vaihtaa maksuaineistolle lipun väriä vihreäksi ja lähettää aineiston uudestaan pankkiin.

Tässä vaiheessa voi Autopay kuitenkin vaatia sen että joku hyväksyy maksun Autopay puolella ennen kuin se lähtee pankkiin. Tämä sen takia että kyseessä voi olla "Mahdollinen kaksoiskappale".

HUOM! Varmista ettei aineisto ole lähtenyt pankkiin ennen kuin sallit uudelleenlähetystä ettei sama maksu lähde tuplasti eteenpäin.

 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.