peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted

Miten lisään tilintarkastajan LTR:ään?

(updated by Hannu Turunen VISMA ‎11-09-2017 10:27 )

Meille on tulossa tilintarkastaja käymään. Miten hänelle perustetaan tunnus LTR:ään?

1 VASTAUS

Viite: Miten lisään tilintarkastajan LTR:ään?

Tilintarkastajien on helppo päästä etänä tarkastelemaan ostoreskontraa LTR:n kautta (mikäli LTR-palvelin näkyy verkkoon).

Tilintarkastajalle perustetaan käyttäjä "Käyttäjähallinta ja järjestelmäasetukset" --> "Uusi". On syytä kiinnittää huomiota käyttäjätunnukseen ja salasanaan ettei niitä ole helppo arvata!

Tilintarkastaja voidaan yhdistää 0 - käyttäjäksi haluttuihin ympäristöihin Ympäristöt - välilehdellä jolloin pääjärjestelmään ei tarvitse perustaa käyttäjää tätä varten. Tilintarkastajalle ei tarvitse erillistä Ostolaskujen kierrätys - käyttöoikeutta Käyttöoikeudet - välilehdellä vaan Ostolaskut - käyttöoikeus riittää. Ostolaskut-sovelluksesta näkee kuka tarkasti/hyväksyi ja milloin sekä onko tarkastus/hyväksyntä tehty jostain syystä reskontrassa.

Jos tilintarkastajalle halutaan vain rajattu näkymä ostoreskontraan, voi tämän hoitaa käyttäjän asetuksista kohdassa "Sallitut yritysnumerot". Tähän syötetään pilkuilla eroteltuna sallitut yritysyksiköt joihin tilintarkastajalla on oikeus.

Lopuksi on hyvä kirjautua uudella käyttäjällä sisään järjestelmään ja varmentaa että käyttäjä toimii sekä näkee vain halutut yritysyksiköt.