Minun alueeni
Apu
MarkusHalminen
CONTRIBUTOR *

Myöhässä olevat ostorivit?

tekijä MarkusHalminen

Tervehdys,

Olemme tuotantolaitos, jolla on sekä omaa tuotantoa että projektitoimituksia. Meidän lähes kaikki projektimme ovat kokoluokaltaan sellaisia, että perustamme niille omat kustannuspaikat, työnumerot ja varastopaikat.

Olen ollut talossa pitkään ja toiminut L7:n pääkäyttäjänäkin pitkään, mutta olen vasta nyt sellaisessa positiossa, että tarvitsisin L7:sta listauksen tietyn projektin ostoriveistä, jotka ovat myöhässä. Enkä oikein löydä sellaista.

Esimerkiksi "Avointen ostojen raportit" olisi muuten hyvä, mutta en pysty rajaamaan varastoja, vain työnumeroita. Eikä tulostuksen välitiedostossa ole tietoa varastopaikasta, jotta voisin raporttimuokkauksella saada haluamani. Laittaisin suodattimeksi ehdon, että joko varastopaikan 6 ensimmäistä merkkiä olisivat tietyt merkit tai sitten työnumerona tietty työnumero. 6 merkkiä kumpainenkin.

Onko tällainen mahdollisuus ohjelmassa olemassa, mutta en vain löydä sitä?

4 VASTAUSTA4

tekijä Henri Karhama

Oletko tutustunut Ostotilaukset | Toiminnot | Ostorivikysely -näkymään? Täältä saat rajattua rivin tilan, työnumeron ja varaston mukaan. Rajapäivämäärää toimituspäivälle ei näkymän valinnoista löydy, mutta Toiminnot | Raportit kautta rajauksen lisääminen Crystal Reportsin Select expertillä tai suoralla raporttimuokkauksella onnistuu melko pienellä vaivalla.

MarkusHalminen
CONTRIBUTOR *

tekijä MarkusHalminen (Päivitetty ‎20-09-2019 11:20 tekijä Henri Karhama VISMA )

No moikka,

 

Kokeilin joo tuota Ostojen toimitusvalvontaakin, mutta ajattelin kysyä, ennen kuin teen jotakin, joka on jo olemassa.

 

Tein tähän ratkaisuksi raportin tuonne Ostojen toimitusvalvontaan.

 

Se valitsee vain tulostuspäivää aiemmat rivit, jotka ovat tilassa 1 tai 2 (avoin tai vahvistettu) sellaisilta ostoriveiltä, joiden työnumero tai varasto alkaa tietyllä 6 numeroisella merkkisarjalla.

Ville Mäkelä
CONTRIBUTOR ***

Voisiko tuohon ko. ikkunaan laittaa sekä alku- että loppupvm:n. Harvoin halutaan hakea vain tiettyä päivää. Itselle ainakin toimisi alkaen ja päättyen haku paremmin, jolloin voisi laittaa esim. alkaen päiväksi puoli vuotta taaksepäin, niin ei esim mahdollisesti roikkuvat ja saavuttamattomat projektiostot häiritsisi, ja loppupäiväksi esim 3 päivää taaksepäin. Sitten vain rajaus avoin ja vahvistetut ja avot, valmiina on lista jossa on myöhässä olevat tilausrivit, siitä huolimatta onko ne avoimia vai vahvistettuja. Myös toimittajarajaus olisi hyvä, niin pääsisi nopeasti hakemaan että millä tilauksella jotain tiettyä tuotetta tietyltä toimittajalta on tilattu. Nyt tuo tieto pitää hakea varastotapahtumista tai varastoikkunasta tapahtumien kautta.

MarkusHalminen
CONTRIBUTOR *

Terve,

Varmaan arvaatkin, etten ole pitkään lukenut Communityn viestejä.

Tein meille tähän tarkoitukseen oman raportin, johon laitoin pvm-rajaksi ko. päivän ja tietyn projektin työnro tai varaston ja laitoin L7-palvelimen tekemään automaattisesti tällaisesta raportista pdf-tiedoston joka yö ja oman tunnarini verkkoscriptiin sen raportin käynnistymään automaattisesti.

Laitoin käyttämäni raportin tähän liitteeksi, mutta jos Community jättää sen pois, voit halutessasi pyytää ko. raportin minulta osoitteesta markus.halminen@jukova.com 

Tsekkaa ja muokkaa "Selection Formulaa" tarpeen mukaan.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.