peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CONTRIBUTOR *

Myyntilaskun liitetiedosto ikoni näkyville sarake näkymään

(updated by KatiHoll ‎25-09-2019 08:31 )

Tallennamme yrityksellä vientien poistumispäätökset myyntilaskun liitteeksi. Olisi hyvä jos myyntilaskut ja suoritukset -näkymässä voisi saada sarakkeeseen näkyviin onko ikkuna-liitetiedostot kautta tallennette jotain liitettä. Esimerksiksi klemmari-ikoni tai muu täppä jolla voisi tarkistaa että kaikilla laskuille on liite tallennettu. 

2VASTAUSTA2

Re: Myyntilaskun liitetiedosto ikoni näkyville sarake näkymään

Hei,

 

Kiitos kehitysehdotuksesta! Liitteisiin liittyviä kehityksiä olemme pyrkineet toteuttamaan sovelluksiin, jossa on tärkeää nähdä, kuuluuko riville liitteitä. Pyrimme siis toteuttamaan tämän tulevassa kehitysprojektissamme. Vastaan tähän ketjuun kun ominaisuus on toteutettu ja julkaisuajankohta tiedossa.

 

Huomaathan, että kehitysehdotukset tulisi laittaa Communityn Ideat-osioon, jotta muut käyttäjät voivat äänestää ehdotustasi, jonka perusteella kehitykset normaalisti otetaan työlistalle.

 

Terveisin,

Matias / L7 tuotekehitys

Highlighted

Re: Myyntilaskun liitetiedosto ikoni näkyville sarake näkymään

Hei,

 

Tämä kehitys on nyt toteutettu ja julkaistaan joulukuussa L7 9.0 versiossa. Kyseisessä versiossa on mahdollisuus valita Myyntilaskut -ja suoritukset -sovelluksessa Liitteet-sarake näkyviin, jolloin nähdään suoraan myyntilaskulistasta, onko jollekin laskulle lisätty liitettä.

 

Terveisin,

Matias / L7 tuotekehitys