peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Palauteaineistojen nouto tulorekisteristä

Palauteaineistot eivät tule L7:aan. Tulorekisteriasetuksissa kaikki näyttää vihreää eli yhteyksien pitäisi olla kunnossa. Miten on ajateltu, että virhetilanteissa selvitetään, mikä on vikana tulorekisteriaineistossa, kun aineisto on punaisella Autoreportissa, mutta palaute ei tule L7:aan eikä Autoreport näytä mikä on vialla?

6VASTAUSTA6
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Palauteaineistojen nouto tulorekisteristä

Hei, minulla oli sama vika, Autoreportissa luki, että katso palaute, mutta en ole löytänyt mistä se löytyy. Loppujen lopuksi selvisi, että meillä on väärä L7 versio. Itse päivitimme L7 13.12.2018 ja kuulemma 4.1.2019 julkaistiin uusi versio ja kun sitä päivittää, niin palautteet näkyvät.

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Palauteaineistojen nouto tulorekisteristä

Hei, eilen ajettiin molemmat korjauspäivitykset ennenkuin tein palkkoja. Eivät tule palautteet siitäkään huolimatta L7:aan asti. Autoreportissa näyttää punaista eikä tietoa mistä johtuu.

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Palauteaineistojen nouto tulorekisteristä

(updated by Svitlana Strelets ‎10-01-2019 10:45 )

Aika outo. Meillä on huomenna tulossa just tätä varten päivitys. Olisi kivaa jos L7:n työntekijät vastaavat tähän jotain. Kun meillä päivityksen aikana kaikilla työt seisovat ja ei ole kiva jos päivitetään turhaan ohjelma.

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Palauteaineistojen nouto tulorekisteristä

(updated by Svitlana Strelets ‎11-01-2019 11:14 )

Hei, päivitimme tänään 11.01.2019 L7, nyt meillä on versio v 8.8.7.67 ja kaikki toimii.

Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Palauteaineistojen nouto tulorekisteristä

Tänään tehdyistä palkoista tuli yhtäkkiä palautteet L7:aan Hymiö Onnellinen ja onneksi vielä hyväksyttynä. Edellispäivänä tehdyistä ei taas tullut, eikä tässä välissä ole ohjelmaa päivitetty. Mutta hyvä näin!

Highlighted

Vastaus: Palauteaineistojen nouto tulorekisteristä

(updated by Sirpa Manninen VISMA ‎11-01-2019 12:48 )
 • Aineisto siirtyy Visma.net AutoReport näkymään mutta aineiston tila ei päivity Tulorekisteriaineistot sovelluksessa.

  Kokeile ensin virkistää näkymä työkalupalkin Refresh-painikkeella.

  Jos virkistäminen ei auta, voi ongelma johtua mm. seuraavista seikoista.

  Jonokuuntelija ei ole käytössä. Tarkista, että AutoReport asetuksissa on ruksi kohdassa: “Palvelimen jonokuuntelija on käytössä”. Kun ruksi asetetaan, aktivoituu kuuntelija automaattisesti noin viiden minuutin kuluttua jos L7 Timer Service on käynnissä. HUOM! ruksin asettaminen vaatii kirjoitusoikeuden tiedostoon Master\Ini\AutoReport.ini. Tarkista sen jälkeen kun olet asettanut ruksin, että se myös pysyy päällä sulkemalla ja avaamalla asetukset-ruudun uudelleen.

  L7 Timer Service ei ole käynnissä. Tarkista palvelun tila. Jos oikeuksia on riittävästi, tilan voi tarkistaa Vakiotehtävien ajastus -sovelluksessa.

  L7 Timer Service Client on päivittämättä. Tarkista että timer-koneen L7-client on päivitetty tuoreimpaan master-tasoon. Yleensä timer kone on palvelinkone jonne L7 on asennettu. Käynnistä siis L7 siellä uudelleen.

  Aineiston tilan päivittämisessä on jokin tekninen virhe. Tämä voidaan tarkistaa L7 Timer Service -koneen ”C:\Temp\L7TimerService.log” tiedostosta, mikäli loki on aktivoituna. Jos ei ole, kannattaa lokitus aktivoida, luomalla tiedosto ”C:\Temp\L7TimerService.lgs”. Palvelu täytyy käynnistää tämän jälkeen uudelleen.

  Viestijonon rekisteröinti. Viestijonon rekisteröinti saattaa olla virheellinen Visma.net asiakkuuden takana. Tämä voi johtua esim. päivitetystä OPG-asennuksesta tai jononimen muuttumisesta lisenssipäivityksen myötä. Poista jonon rekisteröinti AutoReport asetuksissa ja rekisteröi jono uudelleen. Tämä ei palauta hukattuja palautteita. Testaa sitten palautteen nouto lähettämällä jokin aineiston uudelleen.

  Palauteviesti ei ohjaudu timer-koneelle asti. OPG ja L7 Timer Service -koneiden välillä on oltava toimiva MSMQ-yhteys. Tähän pätee samat ohjeet kuin mitä on edellä kerrottu MSMQ-asennuksista.

  Jos käytössä on palomuuri, tarkista portit.

  Jos käytössä on DNS aliakset, päivitä win-rekisteri ja buuttaa MSMQ-palvelu.

  Jos ympäristö vaatii AD-tuen, lisää se tarvittaessa MSMQ-asennukseen.