Minun alueeni
Apu

Sähköpostilasku Maventan kautta

tekijä Tarja Lagerstedt

Sähköpostilasku Maventan kautta.

3 VASTAUSTA3

tekijä Tarja Lagerstedt

Maventalle lähetetty verkkolasku voidaan ohjata sähköpostilaskuna laskun vastaanottajalle. Maventa ei kuitenkaan lähetä laskuun liittyvää pdf kuvaa tai muitakaan liitteitä sähköpostin liitteenä, vaan vastaanottajan saamassa sähköpostissa on linkki, josta laskun kuvan ja mahdolliset liitteet voi avata.

 

Maventa lähettää sähköpostilaskun jos verkkolaskulta ei löydy verkkolaskuosoitetta (ServiceId), mutta laskulla on annettu vastaanottajan (maksajan) sähköpostiosoite.

 

LiinosXML:ssä vastaanottajan verkkolaskuosoite esitetään  …Parties\Party(Type=IV)\ContactPersons\ContactPerson\ContactNumbers\ContactNumber Type="EM"\Num –elementissä.

 

Kts. lisää oheinen ohjeistus.

Pakasma
CONTRIBUTOR **

tekijä Pakasma

Ilmeisesti PDF ei edelleenkään ole sähköpostin liitteenä? Asiakas haluaa, että "the e-mail attachment must have the invoice in PDF format included and designation of the sender address, so that we can add them to the list of trusted senders". Näin ollen, tässä tapauksessa sähköpostilaskun käyttö ei onnistune.

tekijä Tarja Lagerstedt

Hei!

Teetkö asiasta tukipyynnön tarkemmilla tiedoilla lähettämällä sähköpostiviestin sovellustuki@visma.com, niin tutkimme asiaa.

 

Ystävällisin terveisin

Tarja / Visma L7 Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.