peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
Anonymous
Entinen jäsen

Tase-erittelyt

Hei! Haluaisin kuulla käyttäjien kokemuksia L7:n tase-erittelyistä? Meillä ei ole tällä hetkellä käytössä, teen exelissä. Mutta saako selitteet helposti korjattua? Ja täsmääkö taseeseen? Onko helppokäyttöiset?

 

7VASTAUSTA7
Highlighted

Vastaus: Tase-erittelyt

Hei! Annan sinulle kommentin tähän asiaan Sovellustuen näkökulmasta liittyen selitteiden korjaamiseen. Selitteet voit korjata helposti jälkikäteen Kirjanpito | Tapahtumakyselyt -näkymässä.

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Re: Tase-erittelyt

Meillä ollut tase-erittelyt käytössä monta vuotta. Muuten toimii hyvin, mutta nyt kun alkaa tulla verkkolaskuja enempi niin ohjelma ei älyä viedä tase-erittelylle vaikka on tase-erittely ostotilinä.

Highlighted
Anonymous
Entinen jäsen

Re: Tase-erittelyt

Meillä kaikki ostolaskut tulee sähköisenä. Joten ennen kuin edes harkitsemme käyttöönottoa, tulee myös tämä asia olla kunnossa. Mutta täsmääkö teillä tase-erittelyt kuukausittain taseen summiin?

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Re: Tase-erittelyt

Kyllä täsmää. Sitten jos on livahtanut sellainen verkkolasku eteenpäin joka meni tase-erittely tilille, niin silloin jää heittää. Aika simppeli ylläpidettävä tuo tase-erittely, kun sen saa alkuun. Ainut ongelma tosiaan tuo verkkolaskujen homma ja en tiedä onko siihen tulossa korjailuja.

Highlighted

Re: Tase-erittelyt

Hei Pirjo!

Mielellään auttaisin ja  katsoisin sinun kanssa noita verkkolaskutapauksia, joista kerrot viestissäsi.  Onko mahdollista, että lähetät sähköpostin HelpDeskiimme asiakaspalvelu@visma.com ja liität siihen jonkun esimerkin tai vaihtoehtoisesti vain pyydät olemaan yhteydessä tähän asiaan liittyen. Niin tutkitaan sen jälkeen asiaa, onko asialle jotain tehtävissä. 

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Re: Tase-erittelyt

Hei Tarja

Siitä on jo helpdesk pyyntö  nro. 715258  19.4.2017. Vastauksessa kerrotaan, että asia on kehitysehdotuksessa tuotehallinnassa.

Highlighted

Re: Tase-erittelyt

Hei Pirjo,

kiitos vastauksesta! Kyllä, asiasta on kehitysehdotus tuotehallinnassamme. Mutta tähän on kyllä vaihtoehtoinen ratkaisu, jotta rivit saadaan Tase-erittelyyn. Otan sinuun yhteyttä HelpDeskin kautta.