peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Anonymous
Entinen jäsen

Tase-erittelyt

tekijä Anonymous

Hei! Haluaisin kuulla käyttäjien kokemuksia L7:n tase-erittelyistä? Meillä ei ole tällä hetkellä käytössä, teen exelissä. Mutta saako selitteet helposti korjattua? Ja täsmääkö taseeseen? Onko helppokäyttöiset?

 

7 VASTAUSTA7
Pirjo O
CONTRIBUTOR **

tekijä Pirjo O

Meillä ollut tase-erittelyt käytössä monta vuotta. Muuten toimii hyvin, mutta nyt kun alkaa tulla verkkolaskuja enempi niin ohjelma ei älyä viedä tase-erittelylle vaikka on tase-erittely ostotilinä.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Meillä kaikki ostolaskut tulee sähköisenä. Joten ennen kuin edes harkitsemme käyttöönottoa, tulee myös tämä asia olla kunnossa. Mutta täsmääkö teillä tase-erittelyt kuukausittain taseen summiin?

Pirjo O
CONTRIBUTOR **

tekijä Pirjo O

Kyllä täsmää. Sitten jos on livahtanut sellainen verkkolasku eteenpäin joka meni tase-erittely tilille, niin silloin jää heittää. Aika simppeli ylläpidettävä tuo tase-erittely, kun sen saa alkuun. Ainut ongelma tosiaan tuo verkkolaskujen homma ja en tiedä onko siihen tulossa korjailuja.

tekijä Tarja Lagerstedt

Hei Pirjo!

Mielellään auttaisin ja  katsoisin sinun kanssa noita verkkolaskutapauksia, joista kerrot viestissäsi.  Onko mahdollista, että lähetät sähköpostin HelpDeskiimme asiakaspalvelu@visma.com ja liität siihen jonkun esimerkin tai vaihtoehtoisesti vain pyydät olemaan yhteydessä tähän asiaan liittyen. Niin tutkitaan sen jälkeen asiaa, onko asialle jotain tehtävissä. 

Pirjo O
CONTRIBUTOR **

tekijä Pirjo O

Hei Tarja

Siitä on jo helpdesk pyyntö  nro. 715258  19.4.2017. Vastauksessa kerrotaan, että asia on kehitysehdotuksessa tuotehallinnassa.

tekijä Tarja Lagerstedt

Hei Pirjo,

kiitos vastauksesta! Kyllä, asiasta on kehitysehdotus tuotehallinnassamme. Mutta tähän on kyllä vaihtoehtoinen ratkaisu, jotta rivit saadaan Tase-erittelyyn. Otan sinuun yhteyttä HelpDeskin kautta.

tekijä Tarja Lagerstedt

Hei! Annan sinulle kommentin tähän asiaan Sovellustuen näkökulmasta liittyen selitteiden korjaamiseen. Selitteet voit korjata helposti jälkikäteen Kirjanpito | Tapahtumakyselyt -näkymässä.