Minun alueeni
Apu
Anonymous
Entinen jäsen

Uudistunut Maksatus - sovellus

tekijä Anonymous (Päivitetty ‎06-02-2018 11:15 ( )

Olin aikeissa päivittää L7:n maksatus - sovelluksen, mutta "L7 Maksatus on uudistunut" - ikkunaa ei tullut avatessani vanhaa sovellusta. Katoaako ilmoitus päiväksi, kun sen kerran kuittaa? Saako sen päivityksen käynnistettyä jotain muuta kautta?

2 VASTAUSTA2
Accepted solution
Anders Willman
VISMA

tekijä Anders Willman (Päivitetty ‎15-02-2018 08:39 tekijä Anders Willman VISMA )

Hei!

Ostolaskujen maksatus sovellukseen tulee kerran/päivä ilmoitus siitä että voidaan ottaa tuo uusi versio käyttöön. Viesti tulee siis sille henkilölle joka ensimmäisenä avaa ostolaskujen maksatus sovelluksen päivällä.

Jos haluat ottaa sovelluksen käyttöön sen jälkeen, onnistuu se kyllä myöskin.

Menet silloin pääkäyttäjänä Tiedostoylläpito valikkoon ja valitset Pääkäyttäjä sovelluksen, valitset sieltä System->Rules->"oikea yritys"->ORMAKSU->NewHasBeenIntroduced haaraan. Siellä näkyy Arvomerkkijono ikkunassa DATE() parametrin sisällä päivämäärän jolloin tuo viesti uudesta Ostolaskujen maksatuksesta on tullut. Jos vaihdat tuohon DATE parametriin edellinen päivämäärä ja tallennat ja sen jälkeen käynnistät Ostolaskujen maksatus sovelluksen, saat tuon viestin uudestaan näkyviin ja voit ottaa tuo uusi versio käyttöön.

Accepted solution
Anders Willman
VISMA

Ilmeisesti on tuo parametri nyt hieman muuttunut uudessa versiossa. Tuo haara missä voidaan vaihtaa tuon päivämäärän on edelleen ORMAKSU valikon alla, mutta ennen kuin on valittu Ota käyttöön, lukee siellä DeploymentReminder ja arvomerkkijonossa lukee LAST(24.5.2018) COUNTER(80).

Eli, muuttamalla tuohon LAST parametriin, eilisen päivämäärän, saadaan tuo Ota käyttöön ikkuna tulemaan uudestaan vaikka joku olisi käynyt Ostolaskujen maksatuksessa keskellä päivää. Tuossa esimerkkitapauksessa kun COUNTER parametrissä lukee 80 tarkoittaa se että vielä ohjelma ilmoittaa tästä asiasta 10 päivää. Jos halutaan siihen 20 päivää niin muutetaan ko parametrille 70.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.