peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Verkkolaskusanoman uudelleen muodostaminen

Verkkolaskusanoman uudelleen muodostaminen.

1VASTAUS1
Highlighted

Viite: Verkkolaskusanoman uudelleen muodostaminen

Jos operaattorinne on Maventa, silloin uudelleen lähetys voidaan tehdä Verkkolaskujen lähetys | AutoInvoice -välilehti. Ruudulla näet Maventa-tilille lähteneet aineistot. Haluttu lasku voidaan reitittää uudelleen tai lähettää siitä Sähköpostilasku. Huomioithan, että jos asiakkaan verkkolaskutieto on ollut väärin, muistathan käydä tekemässä tarvittavan muutoksen myös Yritysrekisteriin.

 

Myyntireskontran Laskujen uusintatulostuksella voidaan myös muodostaa verkkolaskusanoma uudelleen, jos esim. asiakkaan verkkopalvelutunnus, operaattori tms. on ollut asiakkaan tiedoissa väärin ja sanoman välitys asiakkaalle on tästä syystä estynyt, voidaan tehdä verkkolaskusanoma uudelleen seuraavasti:

1) Korjaa asiakkaan tiedot Yritysrekisteriin Tilaajan tiliöinti -ruudulle

2) Siirry Myyntireskontran | Laskujen uusintatulostus

3) Anna laskunumero tai pvm -rajaus

4) Valitse Kanavarajaukseen XML -valinta

5) Laita ruksi myös Myyntilaskulta (tai maksajalta) -ruksi ruutuun 

6) Lisää ruksi ruutuun 'Verkkolaskut myös lähetetyistä' (jos tämä ei ole aktiivisena, niin mene Laskujen tulostus / Asetukset / Ohjaukset, siellä Verkkolasku -välilehti, ruksita vastaava Uusintatulostuksessa verkkolasku myös lähetetyistä -asetus, jolloin uusintatulostuksessa on mahdollista käyttää sanomien uusintamuodostusta)

7) paina Kerää -painike -> Valitse kaikki (tai haluamasi laskut) -> paina Tulosta -painike

😎 Kun laskut ovat muodostuneet esikatseluun, siirry Verkkolaskujen siirto lähetykseen -ruudulle -> aineisto odottaa ruudulla eteenpäin lähettämistä. Jos Verkkolaskujen siirto lähetykseen -ruutu on teillä asetuksella ohitettu, siirry suoraan Verkkolaskujen lähetys -ruudulle.