Verkkopalkka

tekijä Tarja Lagerstedt (Päivitetty ‎11-09-2017 10:03 tekijä Tarja Lagerstedt VISMA )

Verkkopalkka

1 VASTAUS1
Accepted solution
Tarja Lagerstedt
VISMA

tekijä Tarja Lagerstedt (Päivitetty ‎17-08-2021 09:58 tekijä Tarja Lagerstedt VISMA )

K: Miten verkkopalkkaominaisuuden saa käyttöönsä?
V: Verkkopalkkaominaisuus voidaan ottaa itsenäisesti käyttöön. Ohjeet löydät myös tämän postauksen liitteenä.

Käyttöönottovideon löydät tästä:

https://dreambroker.com/channel/0567mcd1/duautk3y?utm_campaign=FI-SW_Verkkopalkka_L7_infopaketti&utm...


K: Mitä Verkkopalkka maksaa?
V: Verkkopalkan palveluhinnasto on Communityssä Lataa materiaalia -osiossa. Verkkopalkasta laskutetaan käytön mukaan. Jos yrityksellä on käytössä Palkanlaskenta -sovellus, erillisiä lisenssejä ei tarvita. Käyttöehdot löytyvät Visma L7:sta Verkkopalkat | Toiminnot | Rekisteröinti -> Käyttöehtoihin –painike.

 

K: Miten verkkopalkkaominaisuuden saa käyttöönsä Sovelluspalvelussa?
V: Verkkopalkka ominaisuus on Sovelluspalvelussa jo käytettävissä.

 

K: Voiko verkkopalkkaominaisuuden ottaa käyttöönsä, jos ei ole Maventan verkkolasku -tiliä?
V: Kyllä voi. Visma Verkkopalkka ei liity mitenkään Maventan verkkolaskuihin tai verkkolaskutiliin. Riittää, että yritys aktivoi verkkopalkkaominaisuuden L7:n kautta.

 

K: Kun Verkkopalkka käytössä ja osa henkilöistä haluaa kuitenkin palkkapussin paperilla. Kuinka toimitaan?
V: Paperille menevät palkkapussit saadaan helposti Maventan pdf-tulostuspalveluun. Kun Verkkopalkka on aktivoitu, Maventan pdf tulostukseen (Palkkojen laskenta ja pussit | Toiminnot | PDF-palkkalaskelmat) tulevat näytille ja pakattavaksi vain ne henkilöt, joille on annettu henkilön Lisätiedot ruudulle asetus: Palkkapussi paperille arvoksi 1. 

Palkkapussit voidaan myös itse tulostaa ja toimittaa palkansaajille. Kun henkilölle on annettu henkilön Lisätiedot ruudulle asetus: Palkkapussi paperille arvoksi 1, Palkkojen laskenta ja pussit -ruudulla laskennan jälkeen voidaan tulostaa raportti ‘Palkkalaskelma paperille’. Tämä raportti tulostaa palkkapussin vain niille laskennassa oleville henkilöille, joilla on tuo asetus.

 

K: Onko mahdollista testata Verkkopalkkaa vain osalle palkansaajista?
V: Kyllä se on mahdollista. Verkkopalkka asetuksen ollessa päällä, Palkkojen laskenta tehdään vain valituille henkilöille. Sen jälkeen tehdään verkkopalkka-aineisto. Tämän jälkeen ota pois päältä Verkkopalkka –asetus ja laske loppujen palkansaajien palkat. Tämän jälkeen voit tehdä maksatusaineiston kaikista saman maksupäivän henkilöistä normaaliin tapaan.

Tiedostoliitteet: