peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Verkkopalkka

(updated by Tarja Lagerstedt VISMA ‎11-09-2017 10:03 )

Verkkopalkka

1VASTAUS1
Highlighted

Viite: Verkkopalkka

K: Miten verkkopalkkaominaisuuden saa käyttöönsä?
V: Verkkopalkkaominaisuus voidaan ottaa itsenäisesti käyttöön, Visma L7-ohjelma tulee olla päivitetty 22.8.2016 jälkeen. Ohjeet löydät myös tämän postauksen liitteenä.

Lue myös lisää http://efficiency.visma.fi/l7-verkkopalkka josta voit tilata Infopaketin aiheeseen liittyen. Infopaketin kautta pääset myös katselmaan videota aiheesta.

Linkki videoon löytyy myös tästä:
https://dreambroker.com/channel/0567mcd1/duautk3y?utm_campaign=FI-SW_Verkkopalkka_L7_infopaketti&utm...

Huomioithan, että jos teillä aiemmin on palkkapussit lähetetty eKirjeenä, asetus tulee ottaa pois Palkkojen laskenta ja pussit | Asetukset | Ohjaukset –ruudulta.
.
K: Mitä Verkkopalkka maksaa?
V: Verkkopalkan palveluhinnasto löytyy käyttöehdoista (http://maventa.com/maventa-payslip-terms-and-conditions) jotka yritys hyväksyy rekisteröityessään L7 palveluun. Käyttöehdot löytyvät Verkkopalkat | Toiminnot | Rekisteröidy verkkopalkkapalveluun. Avautuvalla ruudulla paina Käyttöehtoihin –painiketta, josta löytyy hinnasto Tässä myös linkki hinnastoon:
http://maventa.com/wp-content/uploads/2016/06/2016_Maventa_Verkkopalkka_hinnasto_End_User.pdf

Verkkopalkasta laskutetaan käytön mukaan. Jos yrityksellä on käytössä Palkanlaskenta -sovellus, erillisiä lisenssejä ei tarvita.

K: Miten verkkopalkkaominaisuuden saa käyttöönsä Sovelluspalvelussa?
V: Verkkopalkka ominaisuus on Sovelluspalvelussa jo käytettävissä.

K: Voiko verkkopalkkaominaisuuden ottaa käyttöönsä, jos ei ole Maventan verkkolasku -tiliä?
V: Kyllä voi. Visma Verkkopalkka ei liity mitenkään Maventan verkkolaskuihin tai verkkolaskutiliin. Riittää, että yritys aktivoi verkkopalkkaominaisuuden L7:n kautta.

K: Kun Verkkopalkka käytössä ja osa henkilöistä haluaa kuitenkin palkkapussin paperilla. Kuinka toimitaan?
V: Paperille menevät palkkapussit saadaan helposti Maventan pdf-tulostuspalveluun. (L7-ohjelmasta tulee olla 16.9.2016 päivitetty versio). Kun Verkkopalkka on aktivoitu, Maventan pdf tulostukseen (Palkkojen laskenta ja pussit | Toiminnot | PDF-palkkalaskelmat) tulevat näytille ja pakattavaksi vain ne henkilöt, joille on annettu henkilön Lisätiedot ruudulle asetus: Palkkapussi paperille arvoksi 1,

Palkkapussit voidaan myös itse tulostaa ja toimittaa palkansaajille. Kun henkilölle on annettu henkilön Lisätiedot ruudulle asetus: Palkkapussi paperille arvoksi 1, Palkkojen laskenta ja pussit -ruudulla laskennan jälkeen voidaan tulostaa raportti ‘Palkkalaskelma paperille’. Tämä raportti tulostaa palkkapussin vain niille laskennassa oleville henkilöille, joilla on tuo asetus.

K: Onko mahdollista testata Verkkopalkkaa vain osalle palkansaajista?
V: Kyllä se on mahdollista. Verkkopalkka asetuksen ollessa päällä, Palkkojen laskenta tehdään vain valituille henkilöille. Sen jälkeen tehdään verkkopalkka-aineisto. Tämän jälkeen ota pois päältä Verkkopalkka –asetus ja laske loppujen palkansaajien palkat. Tämän jälkeen voit tehdä maksatusaineiston kaikista saman maksupäivän henkilöistä normaaliin tapaan.