Minun alueeni
Apu

Maventan tulostuspalvelu vaihtuu – toimi näin

tekijä Matias Kostiainen (Päivitetty ‎03-05-2023 10:54 tekijä Matias Kostiainen VISMA )

Maventan tulostuspalvelussa tapahtuu muutoksia. Tähän saakka Maventa on käyttänyt paperitulostukseen sekä kirjeiden kuoritukseen ja postitukseen Strålforsin tulostuspalvelua, mutta 1.6.2023 tulostuspalvelu siirtyy Postille.

 

Jos sinulla on käytössäsi tulostuspalvelu, sinne ohjautuvat esimerkiksi sellaiset laskujen pdf-kuvat, joita ei voida toimittaa verkkolaskuina. Tulostuspalveluun on mahdollista lähettää myös muita pdf-aineistoja, kuten tiedotteita, palkkakuitteja sekä vastike- ja vuokralaskuja.

 

Mitä muutos tarkoittaa käytännössä?

 

Tulostuspalvelun käyttämät kirjekuoret vaihtuvat ja osoitteiden asemointi on varmistettava, jotta osoitteet näkyvät jatkossakin kirjekuoren ikkunassa. Maventa muodostaa 1.6.2023 jälkeen kaikille tulostuspalveluun lähetettäville aineistoille  automaattisesti ylimääräisen etusivun, josta voi syntyä sopimuksesi mukaisesti lisäkustannus. Etusivulla osoitetiedot ovat oikeassa kohdassa siten, että ne näkyvät varmasti ikkunallisessa kirjekuoressa.

 

Ylimääräistä etusivua ei lisätä, jos käytät Maventan laskupohjaa tai Visma L7:n mukana toimitettuja Crystal-raporttipohjia. 

 

Jos et ole sovelluspalvelun asiakas, päivitä Visma L7 10.5.2023 julkaistavaan versioon. Näin saat käyttöösi uudet raporttipohjat. Päivitys kannattaa tehdä ennen 22.5, koska Visma L7 päivityskanava on suljettuna 22.5 - 3.6 uuden pääversion julkaisuvalmistelua varten. Mikäli et ehdi päivittää järjestelmää toukokuussa, päivitä kesäkuussa heti kun mahdollista.

 

Jos käytössäsi on räätälöityjä raportteja ja haluat, että ylimääräistä etusivua ei tulosteta, sinun on muokattava raportteja, joiden pohjalta pdf-tiedosto on muodostettu. Varmista muokkauksen jälkeen, että raportin osoitteiden asemointi on oikea ja ilmoita asiasta sovellustukeen. Tämän jälkeen tulostuspalvelu ei enää tulosta ylimääräistä etusivua.

 

Katso muokkausohjeet tästä mallista.

2 Kommentit
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.