Minun alueeni
Apu

Olethan tutustunut jo etätyötä helpottaviin etuihimme?

tekijä Anonymous (Päivitetty ‎20-05-2020 11:10 ( )

Muuttunut arki on vaatinut uusia toimintatapoja, joissa prosessien sähköistäminen nousee yhdeksi avaintekijäksi. Haluamme olla avuksi tässä muutoksessa, jonka vuoksi tarjoamme vielä toukokuun loppuun asti kuukausimaksullisia ohjelmistoja alkuun veloituksetta sekä maksuttomia käyttöönottoja. Ohjelmistojen käytön voi lopettaa halutessaan maksuttoman jakson jälkeen irtisanomalla palvelun.

 

Hyödynnä edut tästä! »


Visma L7:n käyttö sovelluspalvelussa mahdollistaa ohjelmiston käytön myös etänä

Siirtyessänne Visma L7 sovelluspalveluun, saatte nyt ensimmäiset 4 kuukautta maksutta, kun tilaus tehdään 31.5. mennessä. Kampanja koskee Visma Softwaren tarjoamaa Sovelluspalvelua.

 

Työajanhallinnasta joustoa työn ja muun elämän yhteensovittamiseen

Visma Entry -työajanseuranta järjestelmällä työajan seuranta onnistuu mistä ja milloin vain. Tarjoamme ohjelmiston käyttöön maksutta 4 kuukaudeksi, kun tilaus tehdään 31.5. mennessä ja käyttöönoton veloituksetta 30.6. asti. 

 

Kululaskujen käsittely helpoksi 

Kotioloissa työskentely on voinut vaatia hankintoja esimerkiksi toimistotarvikkeisiin tai laitteisiin liittyen. Kululaskut on helppo kirjata Visma.net Expensen avulla ja tarjoamme ohjelmiston käyttöön maksutta 4 kuukaudeksi, kun tilaus tehdään 31.5. mennessä sekä käyttöönoton veloituksetta 30.6. asti.

 

Laskut perille nopeasti ja luotettavasti

Sähköisellä laskutuksella varmistat laskujen perillemenon tehokkaasti ilman perinteisen postin aiheuttamia viiveitä. Tarjoamme Visma.net AutoInvoicen käyttöönottoapua yritysten väliseen verkkolaskutukseen maksutta 30.6. asti.

 

Helpota palkanmaksuprosessia toimittamalla palkkakuitit sähköisesti

Verkkopalkalla varmistat palkkalaskelmien toimituksen suoraan palkansaajan verkkopankkiin ilman postittamisen epävarmuustekijöitä. Myös tulostus- ja toimituskustannukset pienenevät. Käyttöönotto onnistuu helposti ohjeiden avulla ja tarjoamme käyttöönottoon maksutonta tukea 30.6. saakka.

Hyödynnä edut tästä! »

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.