peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Päivitä yrityksesi pääkäyttäjätiedot ajan tasalle!

tekijä Matias Kostiainen

Visma L7 ja LTR asiakkaana tulette saamaan tänään 3.11.2020 pääkäyttäjätietokyselyn sähköpostitse. Kyselyn tarkoituksena on varmistaa, että yrityksenne pääkäyttäjätiedot ovat Vismalla ajan tasalla. Kyselyn tulee saamaan yrityksen päättäjät, sekä nykyiset pääkäyttäjät. Pyydämme täyttämään lomakkeen, vaikka tiedot olisivat ajan tasalla.

 

Huomatkaa, että vain nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö tai hänen valtuuttamansa henkilö voi tiedon luovuttaa. Pyydämme siis tarvittaessa välittämään kyselyn oikealle henkilölle.

 

Pääset päivittämään pääkäyttäjätiedot sähköpostin ohella myös tästä linkistä.

 

Mikäli yrityksessänne ei ole pääkäyttäjää, tulisi sellainen valita. Alla on tiivistelmä, mitä pääkäyttäjyys tarkoittaa ja mitä hyötyjä pääkäyttäjästä on:

 

Pääkäyttäjä on henkilö, joka vastaa yrityksen käyttäjäoikeuksista ja hallinnoi niitä, sekä toimii yhteistyössä Visman asiantuntijoiden kanssa varmistaen ohjelmiston sujuvan ja liiketoimintaa tukevan käytön.

 

Pääkäyttäjät ovat sovelluksen käytön asiantuntijoita ja pystyvät opastamaan muita käyttäjiä. He tuntevat järjestelmänsä integraatiot ja niiden toimintalogiikan, sekä ylläpitävät dokumentaatiota niistä. Pääkäyttäjät toimivat usein projektipäällikköinä mahdollisessa järjestelmän käyttöönotossa tai kehitysprojekteissa. Pääkäyttäjä tuntee myös datan mitä järjestelmässä on, sekä sen käyttötarkoituksen pääpiirteittäin.

 

Pääkäyttäjät toimivat läheisessä yhteistyössä yrityksen johdon ja prosessin omistajan kanssa. He seuraavat aktiivisesti järjestelmän kehittymistä ja arvioivat uusien ominaisuuksien tuomia mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseksi.

 

Pääkäyttäjän tyypilliset tehtävät:

 

- Hallinnoi järjestelmän käyttöoikeuksia

- On mukana yhteistyössä toimittajan kanssa

- Ylläpitää sovelluksen käyttöön liittyviä ohjeistuksia

- Kouluttaa sovelluksen käyttäjät ohjelman käyttöön