peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

*Ratkaistu* Visma L7 tulorekisteri-ilmoittaminen Visma Sovelluspalvelussa (8.1.2019)

(updated by Joonas Korhonen VISMA ‎08-01-2019 18:01 )

Tulorekisteri-ilmoitusten lähettämistä tulorekisteriin Visma L7 sovelluspalveluympäristössä ei tällä hetkellä suositella palauteaineistojen noutoon liittyvien haasteiden vuoksi. 

 

Tutkimme tätä ongelmaa ja tiedotamme asian etenemisestä tämän tiedotteen kautta.    

7 Kommentit
CONTRIBUTOR *

Voiko ongelmaan odottaa ratkaisua kuinka pian? Pitäisikö viime perjantaina maksetut palkat ilmoittaa jollain muulla tavalla suoraan verottajalle?

 

Hei,

 

haasteet tulorekisteri-ilmoitusten palauteaineistojen noutoon liittyen on ratkaistu.  Olemme tänään saaneet lähetettyä onnistuneesti tulorekisteri-ilmoituksia useasta Sovelluspalvelun L7 tuotantoympäristöstä ja näihin on saatu myös palautteet tulorekisteristä.

 

Palauteaineistojen noutoon liityvä viestijonon aktivointi voi vaatia uudelleen rekisteröintiä, joten tämä toimenpide kannattaa suorittaa ennen ilmoitusten lähettämistä.

 

Viestijono aktivoidaan Visma L7:ssa Tulorekisteriaineistot|Asetukset|Ohjaukset|Visma.net AutoReport-välilehdellä.

Valitaan ensin Poista viestijonon rekisteröinti ja tämän jälkeen Rekisteröi viestijono.

 

Viestijonon aktivoinnista löytyy ohjeistus Tulorekisteriaineistot ja niiden lähestys -käyttöohjeen kohdasta  2.7.2.3 Visma.net AutoReport.

CONTRIBUTOR ***

Kuinkas toimitaan, kun ehdimme aineiston jo lähettää ennen tätä lähetyskieltokehoitetta?

CONTRIBUTOR *

Mikäs meillä on vikana, kun konsernille haettu yhteinen varmenne. Eilen huomasimme, ettei ilmoitukset lähde mihinkään. Huomasimme täältä, että piti tehdä päivitys. Teimme eilen iltapäivällä. Nyt edelleen tulee koko ajan sama virheilmoitus MSE0060: Creator information and signing certificate mismatch. Hylätty tulorekisterissä. TÄnään on viimeinen päivä antaa ilmoitukset?

CONTRIBUTOR **

Entä kun kohtaa Poista viestijonon rekisteröinti  ei ole näkyvissäkäänOhjelma on omalla palvelimella.  Lähetetyt aineistot näkyvät tulorekisterissä, mutta palautetta ei ole tulorekisteristä saatu, joten jäävät kohtaan lähetetyt, lippu oranssina.  SIvulla ilmoitus: Lähetetyissä odottaa tilapäivitystä tai jatkokäsittelyä 2 palkkatietoilmoitusta joiden maksupäivä on 3 päivää vanha tai sitä vanhempi.  Ei taida arvata laitta toista kertaa etteivät mene tuplaten?

CONTRIBUTOR ***

Kuinka nopeasti palauteviestin pitäisi saapua?

CONTRIBUTOR *

Meillä myös ehdittiin lähettää ennen lähetyskiletoa. Tulorekisterissä kaikki on "hylätty" Miten tehdään uusintalähetys, kun ilmoittaa L7:ssa, että Odottaa hyväksyntää/tilapävitystä.

 

-annika-