peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tarjoamme etätyötä helpottavia ratkaisuja - tutustu etuihin

tekijä Tiina-Josefina Rantanen (Päivitetty ‎06-04-2020 09:50 tekijä Tiina-Josefina Rantanen VISMA )
Vaikka etätyöskentely on jo monelle meistä ennestään tuttua, saattaa osa yrityksen prosesseista olla vielä paikkasidonnaisia. Monet yritykset ovat nyt uuden tilanteen edessä työntekijöiden siirtyessä etätöihin.
 
Asiantuntijamme auttavat mielellään, mikäli kaipaat apua yrityksen toimintojen hoitamiseen etänä. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä ja mietitään yhdessä, miten voimme olla avuksi.
 
Helpotusta etätyöskentelyyn Visma L7 Sovelluspalvelun avulla
Visma L7:n käyttö pilvipohjaisesti, eli sovelluspalvelussa mahdollistaa ohjelmiston käytön etänä. Siirtyessänne Visma L7 sovelluspalveluun, saatte nyt ensimmäiset 4 kuukautta maksutta, kun tilaus tehdään 31.5. mennessä. 
 

Työajanhallinnasta joustoa työn ja muun elämän yhteensovittamiseen

Helpottaaksemme työajanseurantaa, tarjoamme Visma Entry -työajanseurannan käyttöön maksutta 4 kuukaudeksi, kun tilaus tehdään 31.5. mennessä ja käyttöönoton veloituksetta 30.6. asti. 


Kululaskujen käsittely helpoksi 

Kotioloissa työskentelyn mahdollistaminen voi tarkoittaa hankintoja esimerkiksi liittyen toimistotarvikkeisiin tai laitteisiin. Kululaskut on helppo kirjata Visma.net Expensen avulla ja tarjoamme ohjelmiston käyttöön maksutta 4 kuukaudeksi, kun tilaus tehdään 31.5. mennessä sekä käyttöönoton veloituksetta 30.6. asti.


Varmista laskutuksen toimivuus ja kassavirran jatkuvuus

Sähköisellä laskutuksella varmistat laskujen perillemenon nopeasti ja luotettavasti ilman aika- ja paikkariippuvuutta. Tarjoamme Visma.net AutoInvoicen käyttöönottoapua yritysten väliseen verkkolaskutukseen maksutta 30.6. asti. Etu koskee uusia Visma.net AutoInvoice asiakaita.


Helpota palkanmaksuprosessia toimittamalla palkkakuitit sähköisesti

Verkkopalkalla varmistat palkkalaskelmien toimituksen suoraan palkansaajan verkkopankkiin L7:sta ilman postittamisen epävarmuustekijöitä. Myös tulostus- ja toimituskustannukset pienenevät. Käyttöönotto onnistuu helposti ohjeiden avulla ja tarjoamme käyttöönottoon maksutonta tukea 30.6. saakka. 

 

Ota yhteyttä