Minun alueeni
Apu

Uusi ostoreskontra - ostolaskurivien myyntihinnoittelu on nyt mahdollista

tekijä Taneli Juvonen
Visma L7:n Uusi ostoreskontra on ominaisuuksiltaan omaa luokkaansa. Sovellus mahdollistaa ostolaskujen käsittelyn helposti ja tehokkaasti. Automaation avulla voit lisäksi lyhentää ostolaskujen käsittelyaikaa. 
 
Uudessa ostoreskontrassa työnumerolle kohdistetut ostot on nyt mahdollista myyntihinnoitella ja muodostaa myyntitapahtumat myyntilaskutusta varten.
 
Myyntitapahtumien muodostamiseen on useita vaihtoehtoja: ne voidaan muodostaa laskun tarkastus tai hyväksyntä vaiheessa tai vasta sitten, kun ostolasku kirjataan kirjanpitoon.
Myyntihinnat ja myyntikate ovat nähtävillä LTR kierrätys -sovelluksessa, jossa myyntihintaa ja myyntikatetta voi tarvittaessa muuttaa käsin. Myyntiä helpottaa myös se, että järjestelmä osaa käyttää mahdollisia yksikkömuunnoksia ja myytävä määrä voi poiketa ostolaskun rivin määrästä.
 
Myyntihinnoittelu on mahdollista tehdä myös erillisellä LTR myyntihinnoittelu -sovelluksella, joka mahdollistaa esimerkiksi usean työnumeron ostolaskutapahtuminen myyntihinnoittelun samalla kertaa.
 
Jos käytät vielä vanhaa ostoreskontraa, tilaa konsultointia uuden ostoreskontran käyttöönottoon täältä.
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.