Minun alueeni
Apu

Verkkolaskulain vaatimukset täydennetty Visma L7 13.3. julkaistuun toimituspakkaukseen

tekijä Joonas Korhonen (Päivitetty ‎04-05-2020 11:11 tekijä Joonas Korhonen VISMA )

Verkkolaskulain mukaan 1.4.2020 alkaen yrityksellä on oikeus vaatia laskuttajaa lähettämään lasku verkkolaskuna siten, että verkkolaskun tietosisältö täyttää EU standardin EN16931 mukaiset vaatimukset.

 

Visma L7 9.0 version 13.3. julkaistavaan toimituspakkaukseen on lisätty ominaisuus, joka mahdollistaa myyntilaskujen muodostamisen kansallisessa Finvoice 3.0 formaatissa.

 

Finvoice 3.0 täyttää verkkolaskulain ja EU standardin vaatimukset. LiinosXML:n tietosisältö ei ole kaikilta osin verkkolaskustandardin mukainen.

 

Lisätietoja ja ohjeita Visma L7:ssa tehtävistä Finvoice 3.0 formaatin ja EN16931 vaatimuksen mukaisista käyttöönottoon liittyvistä toimista löydät Communityn Visma L7 ohjeistuksista.

 

Siirtyminen Finvoicen käyttöön vaatii käyttöönottotoimia. Jos käytätte laskujen lähetykseen Visma AutoInvoice -verkkolaskupalvelua, käyttöönotto on helppoa. Mikäli verkkolaskuoperaattorinne on joku muu kuin Maventa (Visma AutoInvoice), käyttöönotto saattaa vaatia muutoksia myös operaattorin puolelta ja vaatii aina yhteydenottoa operaattoriin.  Suosittelemme, että vaihdatte verkkolaskutuksen nyt  Maventaan - teemme vaihdon veloituksetta.

 

Huom! Mikäli haluat tilata käyttöönottotoimet Vismalta, tulee tilaus suorittaa poikkeuksellisesti varauskalenterimme kautta. 

 

Tarjoamme käyttöönottopalvelua seuraavasti:

 

Jos operaattorinne on AutoInvoice (Maventa):

-Finvoice 3.0 formaatin käyttöönotto

-EU standardin (EN16931) vaatimat käyttöönottotoimet

Varaa aika käyttöönottopalveluun tästä linkistä.

 

Jos operaattorinne on joku muu kuin Maventa:

-Tekninen konsultointi ja operaattorin vaatimat muutokset

-Finvoice 3.0 formaatin käyttöönotto

-EU standardin (EN16931) vaatimat käyttöönottotoimet

Varaa aika käyttöönottopalveluun tästä linkistä.

 

Käyttöönottopalveluista veloitamme käytetyn ajan mukaan palveluhinnastomme mukaisesti.

 

Mikäli vaihdatte nykyisen verkkolaskuoperaattorinne Visma AutoInvoiceen, tarjoamme kaikki käyttöönottoon liittyvät toimet veloituksetta.

 

Tarkennus 7.4.2020: Veloituksettomat AutoInvoice käyttöönotot koskevat uusia AutoInvoice asiakkaita ja lähteviä verkkolaskuja.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.