peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma L7 päivitystiedote 17.9.2021

tekijä Joonas Korhonen

Visma L7 -järjestelmästä on 17.9.2021 julkaistu uusi versio 9.3.12 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.


Uusin päivitys julkaistaan pääsääntöisesti joka toinen perjantai ja Sovelluspalvelussa päivitys on käytössä seuraavan viikon tiistaina.


Keikkalaskutus
- Keikkalaskutuksessa riville voi tallettaa tiliöintiviitteen, joka siirtyy Finvoice verkkolaskulle.


Myyjän ruutu
- Vahvistetun rivin muokkaaminen on nyt estetty, ellei Myyjän ruudun Parametrien ylläpidossa (Rivitiedot) ole aktivoitu "Vahvistetun rivin muutos sallittu"


Myyntitilaukset
- Rivin vahvistus on nyt mahdollista perua. Vahvistettujen rivien muokkaus on sallittua vain mikäi se Myyjän ruudun Parametrien ylläpidossa (Rivitiedot) on määritelty ( P030 | 3 | VAHMUUTOSOK(1)).

-Rivin tulostustila ei tallettunut oikein.
- Rajapintasanomasta ei voi tuoda muutoksia toimitetuille riveille eikä myöskään vahvistetuille mikäli myyjänruudun riviparametreissa ei tätä vahvistuksen osalta sallita.


Ostolaskujen ylläpito
- Pilotoinnin kehityksiä ja korjauksia


Saapuvat verkkolaskut
- Saapuvasta Finvoice verkkolaskusta ei luettu BuyerReferenceIdentifier-elementin arvoa.


Varastotoiminnot
- Takautuvan varastonarvon laskennassa korjattu tilanne, jossa laskettavassa tuotekoodivälissä oli tuote, jolla oli tallennettuna varastosaldo, muttei yhtään varsinaista varastotapahtumaa, kopioitui seuraavan tuotteen arvohintaan virheellinen arvo.