Minun alueeni
Apu

Visma L7 päivitystiedote 26.10.2022

tekijä Taneli Juvonen

Visma L7 -järjestelmästä on 26.10.2022 julkaistu uusi versio 9.5.15 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.

 

Uusin päivitys julkaistaan pääsääntöisesti joka toinen keskiviikko ja Sovelluspalvelussa päivitys on käytössä heti seuraavana päivänä.

 

Visma L7 versio 9.5.15

 

Hienosuunnittelu
- Rajapintasanoman ajoitusmuutoksessa sallitaan nyt myös pelkkä prioriteettiarvon muutos.

Myyjän ruutu
- Jos myyntirvistä on jo tehty ostotilaus, niin myyntirivin poisto on estetty, mikäli Myyjän ruudun parametrien Työlle ostetun muutos sallittu aina - asetus ei ole aktivoitu.

Myyntireskontra
- Lisätty Maventa Reskontravahtiin liittyvä Toimeksianto-välilehti. Reskontravahdin upotetun käyttöliittymän voi avata erilliselle ruudulle Ikkuna | AutoInvoice -valinnalla.
- Jos Maventa Reskontravahti on käytössä, suorituksen kirjaamista kirjanpitoon ei sallita, mikäli suorituksen lähetys Reskontavahtiin epäonnistuu.

Ostolaskujen ylläpito
- Sähköpostiviesteihin kutsumanimi. Osto- ja myyntivastuuhenkilö voidaan lisätä kierrätyslistan henkilöksi vakiona. Ennakkoperinnän tarkistus ei ole enää kirjauksen estävä. Tuonti: huomautus laskulle jos viite ja teksti puuttuu. "Vaadi tarkat syöttöarvot" toimii nyt myös työnumero-kentissä.

Ostotilaukset
- Korjattu rajapinnan ostotilausten vahvistuksen päivämäärien käsittelyä. Antoi virheellisesti teksteihin ilmoituksen jos päivämäärä tuotiin esim. muodossa 09.09.2022.

Projektinvalvonta
- Uuden ostoreskontran myyntihinnoittelu muodostaa omat laskutustapahtumat, siksi osto- ja myyntitapahtumien määriä ei enää lasketa yhteen massalistaraporteilla PVATAP4.rpt, PVATAP17.rpt, PVATAP19.rpt

Tuoterekisterin Rest-rajapinta
- Tuotteen kooditaulukossa olevan koodin teksti ja päiväys eivät päivittyneet Rest rajapinnan kautta (jos ReplaceAll=0)
- Tuotteen olemassa olevan mittatiedon päivitys Rest rajapinnan kautta ei onnistunut (jos ReplaceAll=0)
- Olemassa olevien hintojen päivitys Rest rajapinnan kautta (jos ReplaceAll=0) ei onnistunut
- Rajapinta ei tutkinut 6311 ARVO parametria, joka määrittelee mitä tunnuksia tuotteen mittatiedolla voidaan käyttää

Vastikevalvonta
- Lisätty Maventa Reskontravahtiin liittyvä Toimeksianto-välilehti. Reskontravahdin upotetun käyttöliittymän voi avata erilliselle ruudulle Toiminnot | AutoInvoice -valinnalla. Laskun eräpäivän muutos välittyy nyt Reskontravahtiin.
- Jos Maventa Reskontravahti on käytössä, suorituksen talletusta vastikereskontaan ei sallita, mikäli suorituksen lähetys Reskontavahtiin epäonnistuu.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.