peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma L7 robottikirjasto

tekijä Joonas Korhonen (Päivitetty ‎26-11-2020 13:08 tekijä Joonas Korhonen VISMA )

Visma L7 robottikirjasto

 

Tavoitteenamme on yhteistyökumppanimme MOST Digitalin kanssa tuoda lisää automatisaatiota Visma L7 asiakkaillemme ohjelmistorobotiikan avulla. Robotiikka mahdollistaa tietotyössä toistuvien rutiinien automatisoinnin ja vapauttaa ihmisten aikaa...

 

Visma L7 robottikirjastoon on koottu hyödyllistä tietoa, jonka avulla liikkeellelähtö ohjelmistorobotiikan hyödyntämisessä olisi helpompaa.

 

Ohjelmistorobotiikkaoppaan avulla saat lisätietoa mm. siihen:

  • mitä on ohjelmistorobotiikka
  • millaisissa tehtävissä ohjelmistorobotiikkaa voidaan hyödyntää 
  • kuinka  robotisoitava kohde valitaan ja käyttöönotto tehdään.  

Lataa opas täältä.

 

Mitä tuotteistettu ohjelmistorobotti ja ohjelmistorobotin käyttöönotto maksaa?

Lataa Robottihinnasto täältä.


MOST Digitalin toteuttamat Visma L7 robotit:

 

1.Kirsi Kirjanpito

Kirsi-robotti hakee aineistoja L7:aan itsenäisesti ohjaus-exceliin määriteltyjen aikataulujen mukaisesti, tekee tarvittavat tarkastukset ja täsmäytykset sekä ajaa tarkastuksen läpäisseet aineistot sisään Visma L7:aan. Virheellisistä aineistoista robotti lähettää ilmoituksen esimiehelleen.

 

Referessi: Lammaisten Energia Oy

 

2. Ville Viitetieto

Ville-robotti hakee pankin tiliotteet, etsii tiliotteelta kaikki viitteettömät suoritukset, joiden summa on positiivinen ja tekee sovitut tarkastukset. Mikäli robotti löytää suoritukselta löytyvän nimen perusteella avoinna olevan laskun

(jonka summa on yhtä suuri tai suurempi kuin suoritus), robotti kirjaa paperitositteen ja kohdistaa suorituksen laskulle. Mikäli suoritus on suurempi kuin lasku, kirjataan se ennakoksi. 

 

Lopuksi robotti tekee koosteen kohdistetuista suorituksista, kohdistamattomista syineen, tallentaa sen ja tiliotteen Teams-sitelle.

 

Referenssi: Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö sr

 

3. Ossi Ostotilaus

Ossi-robotti lukee sähköpostin saapuneita viestejä ja poimii sieltä tilausvahvistukset (pdf) toimittajilta ja kirjaa vahvistukset Visma L7- järjestelmään. Robotti vahvistaa tilauksen L7-järjestelmään, mikäli seuraavat

tiedot ovat samat tai määritellyissä rajoissa: nimiketieto, määrätieto, yksikköhinta, kokonaishinta, toimituspäivä. Robotti osaa myös käsitellä tilausvahvistuksen muutokset, kuten toimituspäivän vaihtuminen tai toimituksen jakautuminen kahteen erään.

 

Referenssi: LSK Technology Oy

 

4. Tuomo Tuotetieto

Tuomo-robotin tehtävä on automatisoida tuotetietojen luonti Visma L7:n tuoterekisteriin. Robotti käy lukemassa tuotetietoja ihmisen valitsemista tarjouksista ja siirtää tuotetiedot tuoterekisteriin. Ennen tuotetiedon luontia ihminen tarkistaa ja hyväksyy perustettavat tiedot.

 

Edellä luetelluista robottitoteutuksista löydät tarkemmat kuvaukset ja demovideot täältä

Lisäksi Communityn lataukset -osion kautta löydän linkit tulevien ja jo aiemmin järjestettyjen robotiikka-aiheisten webinaarien tallenteisiin. 

 

Lisätietoja: joonas.korhonen@visma.com / +358 50 494 9601 tai tuomas.asikainen@mostdigital.fi / +358 44 551 3442