Minun alueeni
Apu

Visma L7 toimituspakkaustiedote 1.3.2019

tekijä Joonas Korhonen

Visma L7 -järjestelmästä on 1.3.2019 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.8.11.118 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.

 

Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.

 

Määräportainen sopimushinnasto
- Määräportaisen sopimushinnaston muutosajossa rajaukset eivät toimineet hinnaston tunnuskentän arvon osalta kaikissa tilanteissa oikein.

 

Luottotietojen tarkistus
- Korjattu rivin toimituksessa tehtävää luottotietojen tarkistusta. Kun uuden asiakkaan ensimmäinen tilaus yritettiin toimittaa, niin sovellus valittu luottorajan ylityksestä koska laski kyseisen tilauksen mukaan kahdesti.

 

Sähköisten laskujen käsittely
- Korjattu juridisen ympäristön virhe, jossa uuden hakemistorakenteen ollessa käytössä, ei sovellus kirjoittanut uutta tiedostopolkua tietokantaan.
- Korjattu juridisen ympäristön virhe, jossa uuden hakemistorakenteen ollessa käytössä, saatettiin laskun PDF-tiedosto jättää kansioimatta.
- Korjattu rivin litteravalintaa. Jos riveillä ei ole työnumeroita tai on sellaisia työnumeroita, joilla ei ole määritelty työnumerokohtaisia litteroita, litteran voi valita kaikille riveille samalla kertaa. Mutta jos on yksikin rivi, joilla on työnumerokohtaiset litterat, riveille ei voi valita litteraa samalla kertaa.

 

Keikkalaskutus
- Sovellus ei osannut hakea työsopimushintaa tilaajaosapuolen segmentiltä (annettu Osapuolet-ruudulla). Sovellus haki työsopimushinnan tilaajan yritysrekisteriin talletetun segmentin mukaan.

 

Factoring laskutus
- Vaihdettu factoring siirtoluetteloon uusi Nordea pankin virallinen nimi.

 

Varastotoiminnot
- Korjattu varasto-ottojen varaston vaihtamista. Kun varastoa vaihdettiin Varasto -painikkeella, niin Tallenna -painike ei aktivoitunut ja varaston muutosta ei saanut tallennettua.

 

Tarvelaskenta
- Korjattu tarvelaskennan transaktiota.

- Korjattu hälytystarvelaskennan tilataan -kentän muokkaamista. Kenttä ei aktivoitunut tuplaklikkauksella.

 

Ostolaskujen ylläpito

- Estetty mahdollisen tyhjän virheilmoituksen vieminen virhelokiin ostolaskujen kirjauksen yhteydessä.

 

Myyntireskontra
- KK-lukitus: Mahdollistettu lukitulla kaudella olevan myyntilaskun muokkaaminen. Ainoastaan uuden myyntilaskun perustaminen estetään lukitulle kaudelle.

 

Ostotilaukset
- Korjattu ostotilausten valuuttojen summayhteenvedon näyttämistä. Jos Asetukset | Valuuttasummien näyttäminen oli päällä, niin valuuttojen Tilaus/Vero/Yhteensä summat eivät aina täsmänneet.

 

Palkanlaskenta - tulorekisteriaineistot
- Jos erillisilmoituksen SOTU maksua korjattiin käsin, erillisilmoitukselle ei tallettunut 102 tulolajia.
- Kun muodostettiin erillisilmoitus tilanteessa, jossa pelkästään palkkayrityksessä oli laskettu ja maksettu palkkoja, sovellus muodosti erillisilmoituksen väärin (aineistoon tallettui tulolajin koodiksi 101, eli ei palkanmaksua).

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.