Visma L7 -toimituspakkaustiedote 10.11.2017

tekijä Laura Sjöman

Visma L7 -järjestelmästä on 10.11.2017 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.5.18.151 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset. Seuraava suunnitelmanmukainen toimituspakkaus tehdään 24.11.2017, minkä jälkeen emme enää toteuta muutoksia Visma L7 8.5 -versioon.

 

Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa asiakaspalvelustamme.

 

Ostoreskontra/Pankkiyhteys
- Ostolaskun ulkomaanmaksu hylkääntyi Pankkiyhteydessä/AutoPay:ssä virheilmoituksella "pankin nimi tai osoite puuttuu". Korjattu niin, että ulkomaanmaksujen aineistoon viedään pankin nimi ja osoite sekä maakoodi yritysrekisteristä.

 

Tuotantokonesiirrot
- Korjattu laatutapahtuman määrän ja hinnan päivittymistä.

 

Rajapinta
- Hinnan palautus luokkaan lisätty ykskerroin.
- Ostotilaus: Tilauksen käsittelyesto on nyt rivikohtainen, eli riviä jonka tila on 4 tai S, ei voi muokata tai poistaa.

 

OVT/EDI
- Lisätty uudet muuttujat, joihin viedään laskun osapuolista LASKUOP-kannasta NIMIB.
- INVOIC.SEG -ohjaustiedoston uudet muuttujat: SENAME2, BYNAME2, IVNAME2 ja DPNAME2.