peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma L7 toimituspakkaustiedote 11.10.2019

tekijä Joonas Korhonen

Visma L7 -järjestelmästä on 11.10.2019 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.9.12 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.


Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.


Ostolaskujen ylläpito
- Muutettu ostolaskujen KK-lukituksen osalta sallimaan muutokset jo perustetun ostolaskun tietoihin, vaikka lasku olisi lukitulla kaudella.
- Työnumerotarkistus tehdään jatkossa kiinteän laskulajin tapauksessa myös Organisaation tapahtumat-välilehdellä


Pankkiyhteys
- KTL / VIP-aineistojen mahdolliset laskuerittelyt osataan jatkossa luoda yksittäisinä suorituksina MRSUOR-tauluun suoritusten automaattikirjausta varten.
- Osa factoring-yhtiöistä tuottaa KTL-aineistoihin nollatilinumeroita. Jatkossa VIP-aineistojen nollatilinumeroiden tapauksissa haetaan suoritukselle oman yrityksen taakse parametroitu tilinumero.


Taloyhtiöt ja huoneistot
- Uusi osapuolen tallennuslogiikka ei poistanut vanhaa relaatiota, jolloin osapuoli saattoi tallentua väärän parentin alle.


Varastonohjaus
- Korjattu varaston ohjauksen varastosiirtoa. Lisätty ilmoitus jos varastosiirto tehdään tuotepoiminnan kautta ja varastolla ei ole saatavuutta (kun tähtilogikka on käytössä).


Varastotoiminnot
- Korjattu inventointia. Inventointi kaatui tallennuksen aloituksessa isoilla massoilla.