Minun alueeni
Apu

Visma L7-toimituspakkaustiedote 12.10.2018

tekijä Joonas Korhonen

Visma L7 -järjestelmästä on 11.10.2018 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.7.15.116 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.

 

Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.

 

11.10.2018 versio 8.7.15.116

 

Ostolaskujen maksatus

- Maksujen kirjaus ulkomaanmaksujen kurssierojen vuoksi pysähtyi tiliöintivirheeseen pyöristysten takia, jolloin syntyi senttieroja. Jatkossa valuuttamaksun pyöristysero oikaistaan kurssierokirjauksessa.
Lisätty maksujen kirjausruudulle valittujen maksujen summasarake. Summat näytetään käsimaksuissa oletusvaluuttaan muunnettuna ja Pankissa -näkymän kautta näytetään summat maksuvaluutassa.

Sähköisten laskujen käsittely
- Korjattu ohjelman käynnistyessä Int16 -virheilmoituksen aiheuttanut virhe.

Vastikereskontran automaattiajo
- Automaattiajot saattoi poikkeustapauksissa nostaa vanhoja, jo kohdistettujen ennakkomaksujen suoritukset listaan. Lisätty automaattiajoon mm. relaatiotarkistuksia ja varmistuksia vastaavan varalle.

Palkkojen ajastettu kirjaus
- Varmistettu, että ajastettu kirjaus ei keskeydy timeoutin takia.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.