peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma L7 toimituspakkaustiedote 14.8.2020

tekijä Matias Kostiainen

Visma L7 -järjestelmästä on 14.8.2020 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 9.1.9 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.


Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.


Hienosuunnittelu
- Estetään hienokuormituksen ajoitusruudulla vaiheen poisto jos materiaaleja on jo otettu.
- Korjattu varasto-ottoja. Materiaalin varauksen tila jäi jossain tilanteissa avoimeksi vaikka oli kuitattu loppuluovutetuksi.


Lähtevät verkkolaskut
- Jos työaseman desimaalierotin oli piste, niin Finvoice verkkolaskulle pyöristys meni ilman etunollaa, esimerkiksi -.02, joka aiheutti validointivirheen.


Myyjän ruutu
- Luotonvalvonnan tarkistus on mahdollista ohittaa tilauksen haku vaiheessa, jos Myyjän ruudulla on valittu Asetukset | Ei luottotietojen tarkistusta tilauksen haussa. Valinta jää käyttäjäkohtaisesti muistiin.
- Korjattu myyjän ruudun siirrä tilaukselta -toimintoa. Riven siirto tilaukselta toiselle ei päivittänyt DSUUNR ja DSUUNRP -tauluja.


Myyntireskontra
- Myyntilaskujen siirtoon kehitystä. Siirretyt verkkolaskut on mahdollista lähettää edelleen operaattorille. Myyntilaskulle on mahdollista tallettaa viitetietoja. Myyntilaskuja on mahdollista hakea reskontrassa viitetietojen perusteella.


Myyntitilaukset
- Kuljetusmuoto ei tallettunut myyntirivin vientitietoihin.
- Kun laskutus käynnistetttiin suoraan myyntitilausten ylläpidosta Laskuta tilaus -valinnalla, sovellus virkisti turhaan laskutettavat tilaukset ruutua. Tämä hidasti yksittäisen tilauksen laskutusta.


Ostolaskujen ylläpito
- Muutettu Ostolaskuluettelo ottamaan huomioon Littera-ryhmittely


Ostotilaukset
- Korjattu ostotilauksen rivien käsittelyä. Rivin kentät (esim. äitirivi ja myrivin tiedot) päivittyivät väärin esim. jos rivi 1 oli editointi tilassa ja siirryttiin nuolella viitteet -sarakkeesta riville 2 ja tehtiin muokkaus/tallennus, niin rivin 1 tiedot päivittyivät riville 2.