Minun alueeni
Apu

Visma L7 toimituspakkaustiedote 15.2.2019

tekijä Joonas Korhonen (Päivitetty ‎15-02-2019 16:11 tekijä Joonas Korhonen VISMA )

Visma L7 -järjestelmästä on 15.2.2019 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.8.10.104 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.

 

Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.

 

Tuotannonohjaus
- Korjattu LTR:n avaamista LURL -kenttäkirjaston ohjauksen perusteella. LTR ei avautunut automaattisesti, kun työjonoissa kuitattiin valmiiksi.
- Korjattu konfiguroitavien tuotteiden valuuttalaskentaa erittelyssä.
Myrivi.myvalahinta sekä myerit.myvalahinta -kenttiin ei päivittynyt oikeat arvot kun erittelyssä muutettiin hintoja.
- Estetty tapahtumat -ikkunan avaaminen kahteen kertaan hälytystarvelaskennassa.
Ohjelmassa tuli erilaisia virhetilanteita, kun tapahtumat -ikkuna avattiin kahteen kertaan saapuu tai varattu -sarakkeita kaksoisklikkaamalla.
- Korjattu aikaisempaa kehitystä liittyen työjonojen ja tuotannonsuunnittelun samanaikaisen niputuksen estämiseen. Samanaikaisessa niputuksessa tulee kysymys "Toiminto on käytössä toisella käyttäjällä. Odotetaanko vapautumista?". Korjattu Ei -vastaus peruttamaan niputuksen.

Kollikirjaus/Pakkaaminen
- Korjattu sarjanumeroitavien tuotteiden pakkaamista. Kun pakattiin sarjanumerotuotteita eri pakkauksiin, niin vain ensimmäisen pakkauksen tilaksi tuli toimitettu.

Palkanlaskenta
- Korjattu palkkatapahtumien syötössä kenttien lukitsemista F6:lla.
- Tapahtumat ruudulle lisätty näkyviin palkkalajille määritelty tulolaji, lisättävissä myös sarakkeisiin. Huom. näyttää tulolajin, joka palkkalajilla on nyt. Palkkatietoilmoitusaineistossa voi olla eri tulolaji, jos laskennan jälkeen tulolaji on palkkalajille vaihdettu.

Tulorekisteriaineistot
- Palkkatietoilmoituksen saa muodostettua tapahtumien syötön Pussit -painikkeella hyväksytty -tilalla olevasta jaksosta vaikka tulorekisteriaineistoissa ei aikaisempaa ilmoitusta ole.
- Palkkatietoilmoitukseen menee monta palkansaajan tunnistetta, mikäli henkilölle on henkilötunnuksen lisäksi Ulkomaan tiedot -välilehdelle talletettu ulkomaan henkilötunnus.
- Tulorekisteriaineistoon menee työsuhteen päättymisen syy kenttäkirjastoon avattujen arvojen mukaan.
Kun palkkatieto- tai erillisilmoitus mitätönnin jälkeen muodostettiin ilmoitus uudelleen, muodostui korvaava ilmoitus. Jatkossa mitätöinnin jälkeen muodostetaan aina uusi ilmoitus.
- Jos käytössä oli erillinen palkkayritys, erillisilmoitukselle ei haettu palkkayrityksen sairausvakutuusmaksuja oikein.
- Lisätty tarkistus, että erillisilmoituksen aineistossa sairausvakuutusmaksu on kahdella desimaalilla.
Mikäli kaudelle josta muodostetaan erillisilmoitus, ei löydy sairausvakuutus- maksullisia palkkatietoilmoituksia, muodostetaan erillisilmoitus tulolajilla 102, määrä 0.00. Mikäli kaudelle ei löydy palkkatietoilmoituksia lainkaan, ohjelma muodostaa Ei palkanmaksua -erillisilmoitusaineiston, tulolaji 101.
- Erillisilmoituksen tilisiirron muodostumisesta annetaan käyttäjälle ilmoitus (tilisiirto muodostuu lähetyksen yhteydessä).

Työnumeroiden ylläpito
- Jos Isäalanumeron päättyen päiväyksen päivittäminen erittelynumeroille peruttiin, sovellus esitti turhia kysymyksiä silloin, kun perumisen jälkeen painettiin esim. Viitteet-painiketta.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.