peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Visma L7-toimituspakkaustiedote 16.3.2018

Joonas Korhonen

Visma L7 -järjestelmästä on 16.3.2018 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.6.11.116 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset. Seuraava suunnitelmanmukainen toimituspakkaus tehdään 29.3.2018.

 

Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.


16.3.2018 versio 8.6.11.116

 

Yritysrekisteri | Pankit
-VOP: saajan pankkitili kelpaa, jos pankin osoite on määritelty vaikka BIC ja Clearing puuttuisivat.

 

Ostolaskujen maksatus
-Korjattu Vanhat kassapäivät - tekstikentän virhe, jossa ohjelma ei ottanut vanhoja kassa-alennuspäiviä huomioon, vaikka tekstikenttään antoi käyvän arvon.
-ODOTTAA-ikkunan “Siirrä pankkiin” painikkeesta avautuvaan ikkunaan on tehty kehityksiä: Ikkunasta nähdään nyt valittujen maksujen summa oletusvaluutassa, sekä paljon tilille jää rahaa kohdistusten jälkeen. Molemmat ilmoitetaan oletusvaluutassa ja jos maksuissa on ulkomaisia valuutoita mukana, muunnetaan ne oletusvaluuttaan. Tämä voi aiheuttaa joitain kurssieroja, mutta summat ovat lähinnä tiedoksi.
-“Siirrä pankkiin” -ikkunaan on lisätty mahdollisuus valita kaksi uutta saraketta näkyviin: “Kohdistukset” ja “Tod. saldo”. Kohdistukset kertovat paljonko tilille on jo kohdistettu maksuja ja Tod. saldo kertoo paljonko tilin todellinen saldo on (kohdistusten jälkeen).
-“Siirrä pankkiin” -ikkunaan on lisätty mahdollisuus ottaa vanhat kassapäivät huomioon VALINNAT-ajon tapaisesti.
-Maksuyhteenveto -listassa maksatuksen oikeassa reunassa olevaan valkoiseen laatikkoon on nyt lisätty Hyvitykset -rivi, josta nähdään paljonko hyvityslaskuja on valittuna. Mikäli mitään ei ole valittuna, näkyy kaikki hyvityslaskut yhteensä. Tämän avulla voi katsoa esimerkiksi tietyn toimittajan kaikki avoimet hyvityslaskut. Hyvityslaskujen summa ilmoitetaan tässä kentässä positiivisena lukuna.
-Uusi tapa järjestellä maksuja kassa-alepäivä/eräpäivä tyylisesti: Asetukset | Näytä eräpäivä ja alepäivä samassa sarakkeessa. Tämän valitsemalla Alepäivä -sarake piilotetaan ja eräpäivän tilalla näytetään alepäivä, mikäli alepäivää ei ole vielä ohitettu. Alepäivän ja eräpäivän erottaa tällöin siitä, että alepäivä esitetään aina lihavoituna.

 

Palkanlaskenta
-Henkilöiden ylläpito, korjattu henkilötietojen kirjoitusta ascii-tiedostoon.

 

Laskujen tulostus
-Laskujen tulostuksen asetuksissa voidaan määritellä laskuriveille siirrettävät viitteet. Valitut viitteet siirtyivät vain materiaaliriveille. Jatkossa viitteet siirtyvät myös työriveille.

 

Ostotilaukset
-Korjattu oston ws-rajapinta huomioimaan tuotteen yksiköt, jos ne on tallennettu pienillä kirjaimilla.

 

Asukashallinta
-Irtisanomisrajapinnan kautta ei yhteystietojen päivitys toiminut.