Minun alueeni
Apu

Visma L7-toimituspakkaustiedote 17.8.2018

tekijä Joonas Korhonen

Visma L7 -järjestelmästä on 17.8.2018 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.7.11.90 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.

 

Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.

 

17.8.2018 versio 8.7.11.90

 

Ostolaskujen maksatus
-ULMPODOTTAA -kentän arvoa päivitetään nyt herkemmin, jotta se on varmasti ajan tasalla, mikäli maksuja siirrellään paikasta toiseen.

 

Dashboardit
-Pankkisaldot dashboardiin on lisätty käytettävissä oleva summa.

-Korjattu Dashboard suunnittelutyökalua. Työkalu antoi virheilmoituksen avattaessa
(ei osannut ohjata uudelleen oikeaan ServerDNS nimeen)

 

Myyjän ruutu
-Myyjän ruudun riviparametreihin on lisätty uusi asetus: Rivin poisto estetty, kun lähete tulostettu. Mikäli asetus on päällä ja rivistä tulostettu lähetyslista ja/tai se on käsittelyssä ltr-varastossa, ei riviä saa enää poistettua.

 

Myyntilaskut ja suoritukset
-Jos myyntilaskun suorituksessa jotain muutettiin ja muutos kumottiin, laskettiin otsikkotasolle suoritettu ja avoin saldo väärin, jouduttiin käyttämään "Laske laskun suoritettu ja avoinna -saldot uudelleen" -toimintoa.

 

Tuoterekisteri
-Tuotteen varastopaikan poistossa tarkistetaan onko Osta-lippu päällä vain silloin, kun Kenttäkirjastossa X912 arvolla 1 on parametri OSTALIPPUTARK(1). Aiemmin tarkistus tehtiin aina kun tuotteelta poistettiin varastopaikka.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.