peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma L7 toimituspakkaustiedote 18.12.2020

tekijä Joonas Korhonen (Päivitetty ‎18-12-2020 11:37 tekijä Joonas Korhonen VISMA )

Visma L7 -järjestelmästä on 17.12.2020 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 9.2.3 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset. Tiedote sisältää lisäksi aiemmin 11.12. 2020 tehdyn 9.2.2 version muutokset.


Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.

 

17.12.2020 v. 9.2.3


Myyntireskontra
- Maventalle lähettävät kuluttajan verkkolaskut eivät reitittyneet oikein. Tämä vika koski vain sellaisia myyntilaskuja, jotka oli tuotu Visma L7:aan ulkopuolisesta järjestelmästä.


Myyntitilaukset
- Myyntitilauksen kohdistaminen ei onnistunut kun Huoltojärjestelmässä tai Keikkalaskutuksessa painettiin Toimita-painiketta.


Myyntitilausten sisäänluku
- Myyntitilausten automatisointi XML-tilausaineiston sisäänlukuun lisätty mahdollisuus tuoda myös alanumeron myyntitili sekä tapahtumarivin kustannuspaikka.
- Tuotehaku ei nollannut edellistä varastopaikkaa, jos kohdistetulla tuotteella ei ollut varastoa. Tästä aiheutui Myyntitilausten sisäänlukuun virhe: jos aineiston edellisellä tuotteella oli varastopaikka, mutta seuraavalla ei ollut, tuotetapahtumaa jolla ei ollut varastopaikkaa, ei talletettu.


Ostotilaukset
- Korjattu ostotilauksen ostajan numeron/nimen tuontia rajapinnassa


Sähköisten laskujen käsittely
- Jos kuukauden lukituspäiväksi oli karkausvuoden takia jäänyt 29.2, niin kun lasku luettiin Sähköisten laskujen käsittelyyn, lasku siirtyi errors kansioon.
- Sovellus ei tunnistanut saapuvaa verkkolaskua oikeanmuotoiseksi jos Maventan muuntamassa LiinosXML laskussa oli liian pitkä muunnokseen liittyvä infoteksti. Tässä tapauksessa verkkolasku jäi siirtämättä Sähköisten laskujen käsittelyyn.


Tiedotteet
- Vastaanottajien yhdistely, kun kirje lähtee kerran per osoite, toimi virheellisesti jos vastaanottajia oli 3 tai enemmän.


Vastikevalvonta
- Kelan asumistuen käsittely toimi virheellisesti, kun myös valitun kauden suoritukset jäivät kesken-tilalle.

 

11.12.2020 v. 9.2.2

 

Dashboardit
- Nopeutettu myyntitilausdashboardin avautumista, poistettu" Myyntirivit, joiden toimitus on viikon myöhässä" -osio.

 

Hienosuunnittelu
- Poistettaessa työvaihe tai työnumeron rivi, jolla työvaiheita, poistetaan mahdolliset vastaavat tietueet myös DSUUNR ja DSUURP -tauluista (Delfoi siirto).

 

Isännöinti
- Lisätty Isännöinti/asukasvalinnan luottotietojen hakuun lokitus.

 

Kirjanpito
- Katso-tunnisteiden käytölle lisäaikaa 30.04.2021 asti

 

Kollikirjaus
- Erittelyitä sisältävän jo laskutetun tilausrivin lähetystä ei ole mahdollista perua kollikirjauksessa

 

Myyntireskontra
- Myyntilaskujen siirrossa EDOCS tauluun ei tallettunut vastaanottajan verkkolaskuosoite. Tämä tieto jäi sitten pois Maventalle verkkolaskujen mukana lähetettävästä metadatatiedostosta, jolloin kuluttajan verkkolaskut ohjautuivat tulostuspalveluun. Tilanne esiintyi vain silloin kun Finvoice verkkolaskutus oli aktivoitu, jolloin lähetyksen rajapinta vaihtui ja lähetettiin ulkopuolisessa järjestelmässä muodostettuja verkkolaskuja.
- Myyntilaskujen siirrossa mikäli asiakastiedot päivitettiin Finvoice-aineistosta, yritysrekisterin segmenttiselite ei tallettunut.

 

Myyntitilausten sisäänluku
- Xlm-aineiston sisäänluvun virhetilanteen ilmoituksessa varmistettu alanumeron kohdistumista oikein ko. virheelliseen alanumeroon.

 

Ostotilaukset
- Korjattu päivittämään ostotilauksen ostajanimi ostajan numeron mukaan OSTOTI -tauluun - Tehty ostotilausten dashboardiin nopeusoptimointia

 

Sähköisten laskujen käsittely
- Jos muokkausäännön avulla lasku asetettiin hyväksytty tilaan, niin tämä ei toiminut kun sovellus käynnistetiin automatisoidusti.

 

Vastikevalvonta
- Asemoitu vastikevalvonnan raportteja (vasras*.rpt). Oikean reunan kentät eivät näkyneet kokonaan.

 

Yritysrekisteri
- Korjattu rajapinnan yritysrekisterin ostoreskontran toimitustavan tuontia