peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Visma L7 toimituspakkaustiedote 19.6.2019

Laura Sjöman

Visma L7 -järjestelmästä on 19.6.2019 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.9.6 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.


Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.

 

Laskujen tulostus

Silloin kun tilaajan tiliöintitiedoissa on aktivoitu sähköpostilasku, e-mail osoite on viety LiinosXML:ään tähän saakka vain alanumeron yhteyshenkilöltä. Jatkossa haetaan myös yritysrekisteristä, ellei alanumerolle ole annettu maksajan yhteyshenkilöä ja sähköpostiosoitetta.

 

Myyntitilaukset

Tilauksen tallennuksessa (rajapinnan kautta) käytiin tietyssä tilanteessa virheellisesti läpi YHTNRO (Yhteysnumerot) taulua. Tämä hidasti tilauksen talletusta.

 

Ostotilaukset

Tuotekyselyn raportin tulostaminen kaatoi ohjelman, jos tuoteryhmiä rajattiin suurilla aineistoilla.

 

Tuotannon raportit

Korjattu jälkilaskelmaraportin VarastoTotKu-kaavaa.