peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Visma L7 toimituspakkaustiedote 21.12.2018

Visma L7 -järjestelmästä on 21.12.2018 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.8.5.50 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.

 

Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.

 

Ostolaskujen ylläpito
-Korjattu virhe, jonka takia ostolaskua ei voitu poistaa.
-Jos maksun viite on annettu, niin maksun tiedote -kentän lukitusta ja huomautusta ei tehdä, vaikka lasku olisi tilassa 5 tai 6.

 

Sähköisten laskujen käsittely
-Korjattu ohjelman sulkeutumiseen liittyvä virhe ostolaskujen sisäänluvun ajastuksessa.
-Korjattu laskun liitetiedostojen polkujen tallentaminen viitteisiin (liitteet eivät auenneet Ostolaskujen ylläpidossa).
-Sähköisten laskuaineistojen uuden hakemistorakenteen ollessa käytössä, ei laskun liitetiedosto siirtynyt ostoreskontraan.

 

Huoltojärjestelmä
-Huoltotehtävään liittyvän alanumeron erittelynumeron alennusluokka haetaan nyt aina asiakkaan reskontratiedoista silloin, kun erittelyalanumero perustetaan.

 

Asukasvalinta
-Liitetiedosto ei tullut sähköpostitse lähetettyyn tarjoukseen mukaan, mikäli liitteen nimessä oli välilyöntejä.

 

Raporttipalvelin
-Select Expert täydentää raportin oman RECSEL-rajauksen, ei korvaa sitä.

 

AutoReport-rajapinta
-Tuetaan mallia, jossa jonoavaimena käytetään tietokannan nimeä (EnvName).

 

Työnumeroiden ylläpito
-Jos asetuksissa on aktivoitu "Budjetin avaus automaattisesti", niin budjetin avausta ei kuitenkaan tehdä erittelyalanumeroille.

 

Palkanlaskenta, Tulorekisteri
-Korjattu aineistojen poistotoimintoja.

-Päivitetty tulorekisteriaineistojen ylläpidon ja lähetyksen käyttöohje.
-Lisätty tulolajin vakuuttamisen poikkeustilanteen käsittely. Tulolajille mahdollisuus tallettaa TransactionInclusion -tarkenne, joka tarvittaessa valitaan palkkalajille.
-Palkkatietoaineistoon työsuhteen alkupäivä aikaisemmalta työsuhteelta, mikäli työsuhteiden alku- ja loppupäivä peräkkäin.
-Palkkatietoaineiston palvelussuhteen tyyppiin lisätty 'Tietoa ei saatavissa' (EmploymentCode 3) mikäli työsuhteen viikkotuntimäärä on 0. 'Osa-aikainen' (2), kun tuntia/vk on alle 36, muutoin 'Kokoaikainen' (1).

 

Palkanlaskenta, palkkatapahtumien syöttö
-Korjattu palkkatapahtumien pikasyöttö (määrä jäi nollaksi, päivämäärän käsittely ei toiminut)

 

Ostoreskontra
-Lisätty OVT-laskulta tulevien rivien myyntihinnoittelun tarkistus. Jos rivin hinnaksi tulee nolla, tehdään hinnoittelu uudelleen. Näin toimitaan vain mikäli Kenttäkirjastossa X909 0 | OVTHTARK(1).