peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma L7 toimituspakkaustiedote 23.10.2020

tekijä Joonas Korhonen

Visma L7 -järjestelmästä on 23.10.2020 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 9.1.19 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.


Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.


Lähtevät verkkolaskut
- Mikäli Maventalle lähetettyjen verkkolaskujen lähetyserässä oli virheellinen lasku, niin sen jälkeen tulleet laskut jäivät lähettämättä. Jatkossa virheellinen lasku ohitetaan ja muut lähetetään.


Laskujen tulostus
- Sisäisille LiinosXML verkkolaskuille kirjoitetaan liitetiedoston nimi (DID viite), vaikka laskujen tulostuksen asetuksissa olisi aktivoitu laskun pdf kuvan yhdistäminen laskun pdf liiteeseen.
- Finvoicen SellerReferenceIdentifier-elementtiin talletetaan myös alanumeron kustannuspaikka.


Myyntitilaukset
- Korjattu rajapinnan toteutuneiden tapahtumien vientiä. Jos vietiin riveille varastotuotteen jälkeen kuluveloitustuote, niin tuli turha virheilmoitus varaston puuttumisesta.


Vastike- ja vuokralaskutus
- Finvoice muotoisen kuluttajan verkkolaskun perumisaineiston muodostaminen ei onnistunut.
- Jos Finvoice oli otettu käyttöön kaikessa laskutuksessa, niin LiinosXML-muotoisen laskun muodostaminen ei onnistunut vaikka tiliöintitiedoissa näin oli määritelty sisäisen laskutuksen takia.