peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma L7 toimituspakkaustiedote 25.2.2020

tekijä Joonas Korhonen

Visma L7 -järjestelmästä on 25.2.2020 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 9.0.10 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.


Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.


Inventointi
- Korjattu inventointia. Eräseurattavilla tuotteilla toisitenumero ja tositeavain ei päivittynyt oikein.


Kirjanpito
- Tilinpäätöstiedostojen yhdistely ruudun alapalkissa näytetään asiakirjoille määritelty hakemisto.


Laskujen tulostus
- Kassa-alennus laskettiin väärin tilanteessa jossa maksuehdon prosenttiluvun ja prosenttimerkin välissä oli välilyönti. Lisäksi mikäli desimaalierottimena käytettiin pilkkua, niin jos maksuehdon alennuksessa käytetty pistettä (esim -2.1%), meni alennus nollaksi.
- Laskun pyöristys ei toiminut oikein Finvoice laskuilla
- Jos tiliöintitiedoissa ei oltu annettu Operaattoritietoa (kyseessä sähköpostilasku), niin Finvoice laskun muodostus kaatui.


OVT
- Kassa-alennus ei tallettunut ovt-sanomaan.


Sähköisten laskujen käsittely
- Korjattu verokannan tulkintaa silloin kun verkkolaskuja luettiin käsittelyyn. Väärä tulkinta johti siihen että laskuja päätyi Errors-kansioon.
- Korjattu tilin valintaa laskuriveillä. Kun tilinumero syötetään riville käsin, sovellus hakee nyt lähimmäksi osuvan. Lisäksi kaikissa tilanteissa riville haetaan myös tilin nimi.
- Korjattu rivin verokannan valintaa. Riveille voi valita vain sellaisia verokantoja jotka löytyvät laskun otsikolta. Jos laskun otsikon verokanta on "Osittain vähennyskelpoinen", riveillä ei rajoiteteta verokannan valintaa.