peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma L7 toimituspakkaustiedote 25.9.2020

tekijä Joonas Korhonen

Visma L7 -järjestelmästä on 25.9.2020 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 9.1.16 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.  Tiedote sisältää myös aiemman pakkauksen 9.1.15 sisältämät muutokset.


Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.

 

25.9.2020 v. 9.1.16


Myyntitilausten sisäänluku
- Myyntitilausten sisääluvun kautta tullut liitedokumentti ei päätynyt verkkolaskun liitteeksi.


Tuoterekisterin xml -siirrot
- Tuoterekisterin xml -siirrossa tuotteen valuutta-kenttä (HINSTO.VALUUTTA) tyhjeni kun tuotteen tietoja päivitettiin.

 

17.9.2020 v. 9.1.15

 

Kirjanpito
- Tilinpäätöstietojen yhdistelyn kansilehtiraporttiin korjattu säilytyksen teksti Tämä tilinpäätös.

 

Laskujen tulostus
- Nordean rahoitusyhtiön sopimusnumero viedään jatkossa osaksi factoringlaskun viitenumeroa sellaisenaan. Aiemmin 4 merkkiä pitkän sopimusnumeroiden eteen lisättiin 20.
- BIC tieto ei sirrtynyt factoring verkkolaskulle, jos kyseessä oli ruotsalainen pankki.

 

Lukemalaskutus
- Jos laskun loppusumma on negatiivinen ja Finvoice laskutus on otettu käyttöön, Finvoicelaskusta tehdään hyvityslasku (InvoiceTypeCode=02).

 

Myyntireskontra
- Parannettu sellaisen tilanteen hallintaa, kun siirtotiedostosta tullut laskunumero on pidempi kuin L7-sarjan laskunumero.
- Viitesuorituksena tullut ylisuoritus monisti suoritusten automaattikirjauksessa suorituksia. Ylisuoritus tulee korjauksen jälkeen omana rivinään KESKEN-tilaan.

 

Ostolaskujen maksatus
- Jos ostolaskujen maksatuksessa kassa-ale -tilillä on kustannuspaikkapakko, ja ostolaskun pääsivulta ei löydy kustannuspaikkaa, maksussa tuli virhe ja aineisto siirtyi silti pankkiyhteyteen. Jatkossa vastaavasta virheestä aineisto ei siirry pankkiyhteyteen ennenkuin käyttäjä on täydentänyt tiedot.