Visma L7 -toimituspakkaustiedote 27.10.2017

tekijä Joonas Korhonen (Päivitetty ‎27-10-2017 13:28 tekijä Joonas Korhonen VISMA )

Visma L7 -järjestelmästä on 27.10.2017 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.5.17.145 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset. Seuraava suunnitelmanmukainen toimituspakkaus tehdään 10.11.2017.

Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa asiakaspalvelustamme.

Kela - vuokranantaja- ja muuttotietokysely:
-Kelan muuttotietojen hakuun vain sellaiset henkilöt, joita ei ole kyselty aikaisemmin muuttotiedoilla tai joille on tehty vuokrasopimuskysely muuttotietohaun jälkeen.

 

Myyntitilaukset ja laskutus:
-Jos Yritysrekisterissä omalle yritykselle oli perustettu enemmän kuin neljä laskutuspankkitiliä, niin laskulla näytettiin toisena IBAN-tilinumerona viidennen pankkitilin IBAN-numeroa.

 

Tarjouslaskenta:
-Korjattu raporttien asemointia. Lisätty yksikköhintariville a-hintojen yhteensä summa.

 

Rajapintamuutoksia:
-Ostotilaukset: Lisätty mahdollisuus käyttää sanomasta tulevaa ulkopuolisen järjestelmän tilausnumeroa ja rivinumeroita.

-Korjattu ostotilauksen tallennuksessa olleita puutteita (mm. tiliöinti, litterakäsittely, alv-tiedot).

-Opetettu hinnoittelu (PriceType=57) huomioimaan sopimus- ja määräporrashinnat.

-Myyntitilaukset: Myynnin määräporrashinnoitteluun lisätty mahdollisuus parametroida määräporrashinta aina ensisijaiseksi.