peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Visma L7 toimituspakkaustiedote 27.9.2019

Joonas Korhonen

Visma L7 -järjestelmästä on 27.9.2019 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.9.11 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.


Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.


Myyntitilaukset
- Korjattu myyntitilausten tuoterivien tuontia rajapinnasta (Visma LTR). Tuotteen vientitietojen kuljetusmuoto (VIETUO.KULJMUOTO) jäi tyhjäksi rajapinnan kautta tuotaessa.


Ostotilaukset
- Korjattu ostotilauksen rivin hintojen päivittämistä. Jos ostotilauksen rivit -ikkuna oli auki, tuotiin ostatuksesta rivi ja valittiin Toiminnot | päivitä hinnat, niin tuli "päivitä hinnat -MicroKernel" -virheilmoitus.


OVT
- Tilausvahvistus (TVA-sanoma) määrällä nolla generoi jälkitoimitusrivin. Korjattu jälkitoimitusrivin rivinumerointia.


Palkanlaskenta
- Palkkatietoilmoitukseen ennakonpidätyksen laitetaan tulolajiksi 404 Lähdevero, mikäli HEJAKSO.VEROTON on 5 tai 6
- Tulosaajalle mahdollista asettaa vakuuttamisen poikkeustilanteita ja lisätieto Osakasasemassa maksajaan.
- Palkkatietoilmoituksen uudelleen muodostamisessa tarkastellaan myös hejakson tilaa ja sen perusteella aineisto laitetaan muodostettuihin (laskettu) tai lähetettäviin (maksettu)
- Työsuhteen päättymisen syylle, kenttäkirjasto X303, voi antaa arvosta poikkeavan tulorekistern päättymisen syykoodin tallettamalla tekstikenttään IR().


Tuotannon ohjaus
- Korjattu erittelyn varaston hintaa. Varmistetaan, että materiaalin kustannushinta tulee haetulta varastolta.
- Korjattu töiden näkymistä työjonoissa ja tuotannonsuunnittelussa. Vain aloitettavissa olevien tilantutkinta ei toiminut oikein jos tutkittavan resurssin jälkeen oli osia, joita ei oltu kuitattu. Ne työt eivät näkyneet vain aloitettavissa olevat -valinnalla.