peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Visma L7 toimituspakkaustiedote 30.1.2020

Visma L7 -järjestelmästä on 30.01.2020 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 9.0.7 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.


Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.


Huoltojärjestelmä
- Jos huoltotehtävästä tehtiin toistuva tehtävä, viitteet eivät kopioituneet toistuville tehtäville.


Kirjanpito
- Kirjanpitotapahtumien syötössä tositteen kopiointi laittaa brutto tiedoksi 0 eikä jätä tyhjäksi (puutteellinen tieto kaatoi kirjaamattomat mukaan valinnalla tulostetun alv-laskelman)..


Laskujen tulostus
- Korjattu Finvoice verkkolaskujen rivin alennusten käsittelyä


Myyjän ruutu
- Rakennerivien kustannushinnan alennusta ei otettu huomioon kun laskettiin valmisterivin kustannushintaa.
- Silloin kun verolliset myyntihinnat asetus oli aktivoitu, Myyjän ruudun paketin rakenne ruudulla Talleta-toiminto laski paketin myyntihinnan väärin.
- Lisätty rajapintaan ominaisuus, että voidaan tuoda tarvelaskettavia ja konfiguroitavia myyntirivejä L7:ään rajapinnasta (LTR).


Ostolaskujen ylläpito
- Rivit -näkymän Näytä lasku -toiminto avaa oikean laskun kuvan myös silloin kun rivit näkymän auki ollessa vaihdetaan ostolaskua.


Ostotilaukset
- Korjattu ostotilauksen päivämäärän syöttöpakkoa. Viimeinen saavutuspäivä ei päivittynyt oikein tuoterekisterin Saldot/Saapumispvm kenttään.
- Korjattu ostotilausten toimittajat näkymää. Jos ostotilaus haettiin toisen toimittajan työnumerolla ja tehtiin muutos, niin ohjelma ei osannut kohdistaa ostotilausta oikealle toimittajalle.


Tuotekysely
- Jos tuotteelle ei saatu ostohintaa muodostettua, HINKYS tauluun jäi toimittajahinnan tietuenumero -tieto edelliseltä tietueelta.


Tuotteiden hinnoittelu
- Rakenteen lisäprosentti vaikutti virheellisesti työvaiheen hinnoitteluun.


Työnumeroiden ylläpito
- Jos Työnumeroiden ylläpito ruudulla Hae toiminnon jälkeen perusti uuden pää- tai alanumeron, jonka sitten hylkäsi, sovellus ei osannut kohdistaa tietoja oikein.


Vakiotehtävien ajastus
- Kun tehtävälle on määritelty kellonaikaväli ja tyyppi on 'ohita väliin jääneet', laskettiin seuraava suoritusaika virheellisesti.


Vastike- ja vuokralaskutus
- Jos Verkkolaskujen siirto lähetykseen -valita oli aktivoitu, sovellus näytti info-ruudulla samaa taloyhtiön nimeä vaikka mukana oli laskuja muistakin yhtiöistä.


Vastikevalvonta
- Lisätty uusi toiminto, jolla voidaan korjata laskujen tiliöinnit.