peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma L7 toimituspakkaustiedote 6.11.2020

tekijä Joonas Korhonen

Visma L7 -järjestelmästä on 6.11.2020 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 9.1.20 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.


Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.


Myyntireskontra
- Myyntilaskujen siirrossa on nyt mahdollista sallia henkilöasiakkaan hakunimen päivitys. Lisäksi jos siirrettävässä xml tiedostossa on useita saman nimisiä elementtejä, voidaan siirtokuvauksen xml polku -sarakkeeseessa määritellä kuinka monennesta elementistä tieto luetaan, esim. *LIST(BuyerPartyDetails/BuyerOrganisationName) NTH(2)


Myyntitilaukset
- Luotonvalvonta ei osannut hakea reskontasaldoa jos tilauksen tilaaja ei ollut sama kuin maksaja.


Ostotilaukset
- Korjattu ostotilausten vahvistusta rajapinnasta. Vahvistus ei laskenut kokonaissummia uudelleen ja ei päivittänyt käsittelymäärää oikein.


Palkanlaskenta
- Henkilöiden tuontiin rajapinnan kautta tehty parannuksia ja lisätty kenttiä.


Tuotteiden hinnoittelu
- Jos tuotteelle pyydettiin hintaa rajapinnan kautta ja katehinnoittelu oli käytössä, niin tuotteen kateprosentti haettiin koodittoman ohjauksen mukaan tilanteessa, jossa tuotteelle ei oltu määritelty tuoteryhmää ja koodialueen katehinnoitteluohjaus puuttui.