peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Visma L7 toimituspakkaustiedote 7.6.2019

Joonas Korhonen

Visma L7 -järjestelmästä on 7.6.2019 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.9.3 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.


Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.


Asukasvalinta
- Lisätty henkilöluottotietojen hakuun lokitus. Loki löytyy polusta: %data%\Log\CreditInfoP.log


Myyjän ruutu
- Näytetään käyttäjäkohtainen loki jos tuotteen rakenne tuodaan erittelyssä leikepöydältä ja tuotetta ei löydy tuoterekisteristä tai tuote on epäkurantti.


Myyntitilaukset
- Kun alanumeron, jonka tyyppi on "Kustannuksia", rivi toimitetaan, niin lisätty asetuksiin mahdollisuus estää myyntitiliöintien muodostuminen. Laskutuslupaa ei myöskään tällöin automaattisesti anneta.


Ostolaskujen maksatus
- Saldotarkistus saattoi ilmoittaa virheellisesti ettei tilin saldo riitä. Lisätty saldotarkistuksen ilmoitukseen tulosyksikkö
- Lisätty Valinnat-ajoon ilmoitus, montako maksua ei onnistuttu kohdistamaan millekään tilille esim. saldon vuoksi


Ostotilaukset
- Ostotilauksen toimitusosoite haetaan varaston mukaan, kun ostotilauksissa lisätään uusi tilaus ja sille varasto tai muokataan olemassa olevan tilauksen varastoa.
Varaston toimitusosoite haetaan vain jos varaston oston toimitusosoite on määritelty.
Saat määriteltyä varaston oston toimitusosoitteen Tuoterekisteri | Toiminnot | Varastopaikkojen ylläpito | Osapuolet | Oston toim. osoite. | Osapuolet -välilehdellä.
- Korjattu ostatuksen sopimushinnoittelua. Sopimushinnoittelu haki aina halvinta hintaa, vaikka oli valittuna sopimushinta. Lisäksi jos sopimushinta oli usealla toimittajalla ohjelma saattoi tarjota toimitajaa A toimittajan B hinnalla.


OVT
- Tilausvahvistusanomien postitus kaatoi sovelluksen


Palkanlaskenta
- Uuden jakson tekeminen kaatui jos taustalla oli tapahtumat-ikkuna auki
- Laitetaan yrittäjille menemään PensionActCode palkkatietoilmoitukselle vaikka olisi vakuuttamisen poikkeustapaus 3.
- Määräaikaisen työsuhteen päättyminen työsuhteen päättymispäiväksi palkkatietoilmoitukselle, mikäli päättyi päivämäärä on tyhjä.
- Erillisilmoituksen aineistoon ei laiteta mukaan eläkevakuutuksen tietoja <PensionInsurances> jos niitä ei ole lainkaan määritelty ohjauksiin


Sähköisten laskujen käsittely
- Sovelluksen sulkemisen jälkeen saattoi tulla aiheettomasti virheilmoitus


Varastotoiminnot
- Korjattu inventointia. Jos eräseurattavan tuotteen varastosaldo ja varastoerien saldo poikkesivat, niin inventointi ei osannut korjata saldoja.
- Muutettu varasto-otoissa näyttämään myös lukitut työnumerot. Syöttö on estetty lukituille työnumeroille.


Yritysrekisteri
- Lisätty yritysluottotietojen hakuun lokitus. Loki löytyy polusta: %data%\Log\CreditInfo.log