peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Visma L7-toimituspakkaustiedote 8.6.2018

Visma L7 -järjestelmästä on 8.6.2018 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.7.4.46 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.

 

Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.


8.6.2018 versio 8.7.4.46

 

Tuotannonohjaus
-Korjattu erittely ruutua niin, että ei saa vahingossa syötettyä määräksi 0 (nolla).
Aiheutti mm. kollikirjauksessa vajaita toimituksia, jos oli syötetty vahingossa määräksi 0 ja vaikka oli korjattu myöhemmin eri määrä.

-Korjattu töiden kuittaamista (tuoker.exe)
Jos siirretään erittelyssä varaukset ensimmäiselle osalle ja alemmilla osilla ei ole vaiheita, niin varaus.tsrrec jää tyhjäksi. Jos töiden kuittausta joudutaan korjaamaan esim. työjonoissa negatiivisella kuittauksella, niin materiaalit eivät palautuneet määrän korjaamisessa.

-Korjattu tuotantotapahtumien keruuta
Jos päätuotteella ja alaosalla oli tuoterekisterin eräseurantaan valittuna eräseuranta + vanhenemispäivä, niin varastoerät päivittyivät väärin (päätuotteen erälle päivittyi osan tuotekoodi).

 

Visma Sign
-Korjattu lähetetyn dokumentin perumista.
-Pyyntöjen oikeudet tutkitaan sovellustasolla.

 

Ostolaskujen maksatus
-Osasuoritettujen valuuttamaksujen pyöristyskorjaus hukkasi relaation. Viimeistä osasuoritusta ei voitu kirjata kirjanpitoon.
-ORMAKSA2 -raportille lisätty EUR-maksut yhteensä -sivu loppuun, jossa näytetään myös EUR-maksujen kappalemäärä.
-Jos esim. KPTAP tai KPTILIO on lukossa kirjausvaiheessa, yrittää sovellus kirjaamista uudelleen ns. TRY-loopissa. Toisella kierroksella kirjauspäivä -muuttuja on tyhjä, jolloin maksulle saattoi jäädä maksupäivä pois kirjausvaiheessa.
-Alennuslaskenta saattaa palauttaa virheellisen päivämäärän. Ei keskeytetä siirtoa enää tämän takia vaan “tyhjä alennus” jätetään huomioimatta.
-OLKIR-lukon odotuslooppi ei toiminut. Jos maksatuksen avasi samaan aikaan kun ostolaskuja vielä kirjattiin, sovellus jäi silmukkaan, jossa ilmoitetaan että aineiston virkistys on käytössä. Tällöin maksatuksen aineistoa ei voitu virkistää.

 

Ostolaskujen ylläpito
-Lisätty mahdollisuus valita ennakkoperintärekisterin voimassaolon pvm näkyviin omaksi sarakkeeksi.

 

Projektinhallinta
-Korjattu litteroiden kumulointia. Sovellus kumuloi virheellisesti ostolaskun loppusumman yleiselle kululitteralle. Jos ostolaskun rivi oli kohdistunut tasetilille, niin Kustannusseurannan Tapahtumat välilehdellä a-hinta näytti nollaa.

 

Tilisiirrot
-Virheellinen viivakoodi kaatoi sovelluksen. BarCode-ikkunasta tultaessa koodista poistetaan mahdollinen alku- ja loppumerkki.

 

Pankkiyhteys
-Lisätty englanninkielinen käsikirja pankkiyhteydestä

 

Yritysrekisteri
-Lisätty mahdollisuus valita ennakkoperintärekisterin voimassaolon pvm näkyviin omaksi sarakkeeksi

 

Korkolaskuraportit
-MRKOROT1BIC, MRKOROT2BIC ja MRKOROT3BIC -raporttien yrityksen tarpeeksi pitkä nimi rivittyi ja peitti tulosyksikön alleen. Rivitys otettu pois ja levennetty kenttää tarpeeksi leveäksi.

 

Pdf aineistojen lähetys Maventalle
-Sovellus siirsi lähetettävän aineiston Sent-kansioon tilanteessa jossa lähetys ei onnistunut autentikointiongelmien takia.

 

Keikkalaskutus
-Tapahtumakäsittely-ruudulla kaikki sarakkeet eivät näkyneet.

 

Myyjän ruutu
-Korjattu Ikkunat | Päiväykset päiväysten päivittämistä alanumerolle.

 

Vakiotehtävien ajastus
-Epäonnistuneen sähköpostilähetyksen jälkeen palvelu kaatui.

 

Henkilötietojen haku
-PDREAD-lukon luku-oikeus luettiin virheellisesti.

 

Sähköpostilähetys
-Sallitaan vain yksi lähettäjätieto vaikka sovellus yrittäisi niitä antaa useamman.

 

eVAT - Kela-rajapinta
-Lisätty mahdollisuus käyttää kaikissa yrityksissä samaa y-tunnusta. Lisätty asetuksiin uusina mahdollisuuksina laittaa tieto poikkeavasta sähkön maksusta huoneistoviitteisiin ja kylmän ja lämpimän veden arviot taloyhtiöviitteisiin. Ohjaustiedosto on siirretty db/env -kansioon, jotta siihen on varmasti kirjoitusoikeus asetusten syöttäjällä.